Hayalinizdeki Ev Nedir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Valla ben minimalist yeşilliklerle iç içe genelde akdeniz iklimi gibi açık havaya sahip bir yerde isterdim. Karavan hayatıda olabilir ama yeşillik olsun. Yeşillikte orman gibi değilde çim olur bazı meyve ağaçları olur.
Sizde hayalinizdeki evleri yazabilirsiniz merak ediyorum başkalarının bu konuda hayalleri neler

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
3 katlı olsun bir de -1 ve ya -2 kat en üst kat benim sadece oyun ve arkadaşlarımla zaman geçirmek için odam olsun ve odanın 4 tarafı cam olsun bir alt katta ailem, misafirler ve benim yatak odam olsun lavabo filan, zemin katta yine bir lavabo mutfak ve oturma odası misafir odası ve kiler olsun, - katlarda da işte depo niyetine eşyalar olur ne bileyim kutular filan olur. Böyle bir evim olsa çok güzel olur.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
3 katlı olsun bir de -1 ve ya -2 kat en üst kat benim sadece oyun ve arkadaşlarımla zaman geçirmek için odam olsun ve odanın 4 tarafı cam olsun bir alt katta ailem, misafirler ve benim yatak odam olsun lavabo filan, zemin katta yine bir lavabo mutfak ve oturma odası misafir odası ve kiler olsun, - katlarda da işte depo niyetine eşyalar olur ne bileyim kutular filan olur. Böyle bir evim olsa çok güzel olur.
Bu bana çok karmaşık ve yoğun geliyor kafamı dinleyemem gibi. Minimalist seviyorum bende işte

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,695
Hayalimdeki ev normal bır ev yani bahçeli havuzlu 1 tane bodrum katlı bir tanede normal katlı biryer ama kesinlikle böyle yerlerde tek başıma kalamam en kötü ailem ile kalmam lazım

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
Spor salonu
oyun salonu
sinema solunu
Müzik odası ve
kütüphane nin olduğu
Böyle ufak bir ev hayalim var
Çok ufakmış be :D ben evin içini yazmadımda şöyle yapardım herhalde

Salon mutfak bir küçük bir yer
Oyun odası
Kendime ait bir oda işte kitaptır felan koyarım bide burda uyurum.
Kendime ait odanın manzarasıda güzel olsun isterim kitap okurken güzel oluyo

Hayalimdeki ev normal bır ev yani bahçeli havuzlu 1 tane bodrum katlı bir tanede normal katlı biryer ama kesinlikle böyle yerlerde tek başıma kalamam en kötü ailem ile kalmam lazım
:D bi ben böyle büyük sevemedim gibi

Kürşat K.

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,305
Çok ufakmış be :D ben evin içini yazmadımda şöyle yapardım herhalde

Salon mutfak bir küçük bir yer
Oyun odası
Kendime ait bir oda işte kitaptır felan koyarım bide burda uyurum.
Kendime ait odanın manzarasıda güzel olsun isterim kitap okurken güzel oluyo

:D bi ben böyle büyük sevemedim gibi
Şaka bir yana sadece kendime ait bir odam olsun hangi ev olursa olsun onu isterdim odayı da mükemmel yapardım

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
375
Antalya Finike de sahile yakın şahsi odamın olduğu ortalama odamın 30m2 civarında totalde ev 60-70 m2 geçmeyen
tek yaşayabileceğim minimalist bir ev yeterli sanırım

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
bunun gibi kimsenin olmadıgı bir yer olacak. güzel bir bilgisayar ve ok , yay , katana , osmanlı kılıcı , acayip gelebilir ama ortacağ gibi yasamak istiyorum kimsem kalmayınca yapmayı planladıgım tek sey
1680126508743.png
1680126388400.png

1680126542120.png

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,695
KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
bunun gibi kimsenin olmadıgı bir yer olacak. güzel bir bilgisayar ve ok , yay , katana , osmanlı kılıcı , acayip gelebilir ama ortacağ gibi yasamak istiyorum kimsem kalmayınca yapmayı planladıgım tek sey
Ekli dosyayı görüntüle 18330Ekli dosyayı görüntüle 18329
Ekli dosyayı görüntüle 18331
Son fotoğraf benim istediğim yere yakın ama ben daha az ağaçlı istiyorum

Böyle yerlerden çok korkuyorum en ufak sese karşı çok tetikte olurdum rahat edemezdim
Bende ya hele geceleri çok pis korkarım o yüzden ailem olmalı

Antalya Finike de sahile yakın şahsi odamın olduğu ortalama odamın 30m2 civarında totalde ev 60-70 m2 geçmeyen
tek yaşayabileceğim minimalist bir ev yeterli sanırım
Ben şehire çok uzak olmasın ama çevremde insan olmasın istiyorum. Şehire 20dklik mesafe idael benim için

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636
Böyle yerlerden çok korkuyorum en ufak sese karşı çok tetikte olurdum rahat edemezdim
bende korkarım ama dövüs sanatları ve kılıc sanatları eğitimi aldıgım icin ve o evde yasadıgımı var sayarsak korkmam ve istediğim ekipmanlar varsa kus ucmaz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,695
bende korkarım ama dövüs sanatları ve kılıc sanatları eğitimi aldıgım icin ve o evde yasadıgımı var sayarsak korkmam ve istediğim ekipmanlar varsa kus ucmaz
Bilmiyorum ya annemede çok bağlı biriyim büyük ihtimalle onla yaşamayı secerdim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri