Hayatımda Gördüğüm En Pahalı Ekran Kartı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Ben mi? yanlış görüyorum fiyatı yoksa ciddi ciddi orda '' 96.930,16 TL '' Mi? yazıyor arkadaşlar. Bak hele bak bak birde taksit seçeneği de sunmuşlar da '' 96.930,16 TL '' Ekran katına versem ben babam beni evden kovar evden ben bu parayı versem kırmızı halı serer '' Bilgisayarı Açmadan Önce İzin Alırım Kusura Bakma Abi Biraz Seni Yorcam '' Derim. :D :D

Adsız.png

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Ben mi? yanlış görüyorum fiyatı yoksa ciddi ciddi orda '' 96.930,16 TL '' Mi? yazıyor arkadaşlar. Bak hele bak bak birde taksit seçeneği de sunmuşlar da '' 96.930,16 TL '' Ekran katına versem ben babam beni evden kovar evden ben bu parayı versem kırmızı halı serer '' Bilgisayarı Açmadan Önce İzin Alırım Kusura Bakma Abi Biraz Seni Yorcam '' Derim. :D :D

Ekli dosyayı görüntüle 12249
Tasarımcılar kazanıyor herhalde.
Tek başına görüntü veriyor.:D

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Quadro serisi grafik işleri için yapıldığından fiyatı daha tuzlu oluyor. Oyun performansı da yüksek olmuyor. Sadece profesyonel kullanım için tercih ediliyor. Fiyat konusunda ise Nvidia fırsatları pek kaçırmıyor.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Tasarımcılar kazanıyor herhalde.
Tek başına görüntü veriyor.:D
Vallahi ne veriyor ne vermiyor bilmiyorum bildiğim tek şey var ben bu parayı versem '' Önümü iliklerim Bir Yanlışımı Gördüysen Abi Özür Dilerim '' Derim ağa ya :D :D

Peki buna ne diyorsun diğer sitelere göre 72 bin k daha ucuz son bir ürün :) :)

Ağa bunlar kesin kendisi görüntü veriyor ana karta monte etmiyorsun :D

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Vallahi ne veriyor ne vermiyor bilmiyorum bildiğim tek şey var ben bu parayı versem '' Önümü iliklerim Bir Yanlışımı Gördüysen Abi Özür Dilerim '' Derim ağa ya :D :D

Ağa bunlar kesin kendisi görüntü veriyor ana karta monte etmiyorsun :D
10 Yıl kölesi olurum. Kırbaç ile her gün falakaya yatırsın 10 yıl boyunca sesimi çıkarmam.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
O ekran kartlarının olduğu yerin yakınından bile geçmeye korkardım muhtemelen. O parayı verecek kişiyi muhtemelen zorlamıyordur ya da demirbaş sayıp sineye çekiyordur.

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Nvidia İle konuşsak gençler veya mail falan atsak gönderiler mi? be sıra sıra ekran kartını döneriz ne olacak yani he olmaz mi? :D

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bu işi profesyonel yapanlar için bu para bir şey değil reklam ajansları medya kuruluşları büyük grafikerler mimarlar filan aklınıza gelecek tasarım işlerinin hepsiyle uğraşan insanlar kullanıyor zaten normal kullanıcı için gerekli değil :) :) Bu kartlar ne kadar güçlü de olsa genelde oyunlar için optimizasyon ve driver olmadığı için iyi olmuyor :)

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Nvidia İle konuşsak gençler veya mail falan atsak gönderiler mi? be sıra sıra ekran kartını döneriz ne olacak yani he olmaz mi? :D
Pazarlığa bunla başlayalım rtx 4090 düşelim belki bizden kurtulmak için verirler. En son 4080+oyuna bağlarız gibi.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Nvidia sitesinde satıyor daha ucuza geliyor sitesinden danaya girer gibi girin 10 tane 10 limiti olan kredi kartı ile :)

Nvidia satış fiyatı Kdv bilinmiyor yd vergilendirme bilinmiyor :) 4.650 ABD Doları eşittir
86.626,25 Türk Lirası

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Ara ara yapalım ya gençler böyle makaralar sırf " paylaşım veya yardım " Etmeyelim bir birimizi kafamız dağılsın güzel oluyor..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri