Hayatımda Gördüğüm En Pahalı Oyun

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Adsız11.png

Gerçekten bir oyuna '' 1.100TL '' Veren insanlar var mı? ya ben bunu merek ediyorum. Şuan arkadaşlar..

'' Steam'de Ve Epic Games'da Gördüm En Pahalı Oyun Sizin Gördünüz En Pahalı Oyun Neydi Arkadaşlar ''

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Artık steam yerel fiyatlandırma arasında uçurum var diye şirketlet dövizi çevirip ekliyor. Oyun yanlış hatırlamıyorsam 69 dolardı bu indirimli hali sayılıyor. Artan maliyet sebep gösterilerek 60-70 dolar civarı çıkıyor yeni AAA oyunlar ve muhtemelen bunları daha çok göreceğiz. İntel kampanyasında bu oyun kodu hediye edilecek. Hayatımda sahip olduğum en pahalı oyun olacak.

ugur29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bu fiyatlar nereye gidiyor anlam vermek zor. Böyle bi oyuna Multi için 300 hadi 400 TL neyse de 1100 lira değmez. İndirim olsa 600 lira o da belki çok oyunculu bı oyun için bu fiyat saçma ve oyuncu sayısı da çok az olur. Bugün girin stw battlefront 2 ye oyuncu dolu niye çünkü bedava oldu bı ara bu arada tavsiye ederim komik bı oyun. :)

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Evet ve o bir oyun bile değil sadece DLC. Ancak Global fiyatı 19$ değerinde olan ama Türkiye fiyatı 1075$ olan bir DLC. Böyle oyun yapımcılarına gerçek hayatta DNA banı atılmalı
Komik Ya :) :)

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Çoğu oyunun en ucuz fiyatlandırması Arjantin ve Türkiye'de olduğu için yabancılar ülkeyi Türkiye seçip oyunlarını ucuzdan alıyor. Steam bunu tespit edip banlamakta baya kötü. Son çare firmalar bunun önüne geçmek yeni çıkan oyunları pahalı çıkartıyorlar ve eski oyunların bile fiyatlarını zamlandırıyorlar. Yakın zamanda Warband , Bannerlorda falan zam geldi. Gördüğüm eski oyunlardan da Skyrim , Max Payne 3 gibi oyunlar da zamlı fiyatla bulunmakta. Öyle bir şey ki artık erken erişim gördüğüm oyunları almaya başladım. Zamanında Rust almıştık 20 küsürdü 308 TL oldu. Day Z de keza öyle.

Kısacası rezillik , başka bir şey değil. Fiyatları hala uygun tutan firmalara saygım sonsuz. Bethesda gibi aç gözlü şirketlere artık para kazandırmak dahi istemiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri