- Tepki
- 2
- Konu Sahibi
en üstte sıraladığım şeyler 67.647TLHocam 71k bütçeniz var çok ucuza kaçıyorsunuz
en üstte sıraladığım şeyler 67.647TLHocam 71k bütçeniz var çok ucuza kaçıyorsunuz
Tamam 4k kalıyoren üstte sıraladığım şeyler 67.647TL
alacağım monitörü en üste yazdım demin bir hesaplama yaptım 3.3K bütçem var arkadaşın tavsiye ettiği mikrofonu ve klavyeyi almayı düşünüyorumEkipmanlara ne kadar bütçe ayırdiniz ona göre sistem ve monitör önerelim
Hocam zaten sistem iyi biraz kısabilirsinizsistemden kısmak istemiyorum olabildiğince iyi bir bilgisayar toplamak istiyorum aksesuarlara o kadar bütçe ayırmamamın sebebi bu
alacağım monitörü en üste yazdım demin bir hesaplama yaptım 3.3K bütçem var arkadaşın tavsiye ettiği mikrofonu ve klavyeyi almayı düşünüyorum
klavyeye 1K, 2 adet mouse a 1,2K, kulaklığa 1K, mikrofona 1K desek uygun mudur?Hocam zaten sistem iyi biraz kısabilirsiniz
Azklavyeye 1K, 2 adet mouse a 1,2K, kulaklığa 1K, mikrofona 1K desek uygun mudur?
4,2K olduklavyeye 1K, 2 adet mouse a 1,2K, kulaklığa 1K, mikrofona 1K desek uygun mudur?
Ama 2 mouse var ve mic var, az4,2K oldu
Bu mikrofonu düşünüyorumAma 2 mouse var ve mic var, az
Kanka gaminggendeki sistemlere bakmanı tavsiye ederim şayet daha iyisi 10 bin daha ucuza kasalar var detaylı inceleyip küçük değişiklerle çok daha güzel parçalar alabilirsin bu fiyataİşlemci:Intel Core i7 12700K
CPU Soğutucu:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML120L
Anakart:MSI PRO B760-P WIFI Intel B760
Bellek:XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D41
Ekran Kartı:MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X TRIO
Sabit Disk:Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD
Kasa (İçinde hazır 700W PSU var):RAMPAGE REDSKY
Monitör:ASUS 27" VG27AQ
Bu sistemde şunun yerine bunu al şunu alırsan sıkıntı yaşarsın dediğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin. Bütçem 71K. İşlemci olarak Intel hariç bir işlemci istemiyorum. Ekran kartı olarak RTX özelliği olmayan bir ekran kartı hariç bir ekran kartı istemiyorum.
3-4 hafta düşündüm bu sistem üzerine o yüzden değişiklik yapmaktan kaçınmak istiyorum zaten çok kez değişiklik yaptım şimdiye kadar.Kanka gaminggendeki sistemlere bakmanı tavsiye ederim şayet daha iyisi 10 bin daha ucuza kasalar var detaylı inceleyip küçük değişiklerle çok daha güzel parçalar alabilirsin bu fiyata
Güzel ama ben biraz bütçe arttır derimRekabetçi oyun oynamayacağım için o kadar az tutuyorum
Bu mikrofonu düşünüyorum
Blackshark v2x kulaklık ve hyperx haste mouseklavye olarak bunu düşündüm
1150TL kulaklık bütçesi 1500TL mouse bütçesi
Teşekkürler ikisini de sepetime ekliyorumBlackshark v2x kulaklık ve hyperx haste mouse