Hayatınca En Salakça Yaptığınız Olay Nedir?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Benim;

'' Ben İzmit de yaşıyorum 41 AVM'yi bilenler bilir veya adını duyanlar elbette vardır. Otoparka araba ile girdim arabayı AVM de unutup otobüs ile gelmiştim '' Daha sonra eve geldiğim de cebimde araba anahtarı görünce arabayı almak için tekrar AVM ' ye gittim. :D :D :D

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Benim;

'' Ben İzmit de yaşıyorum 41 AVM'yi bilenler bilir veya adını duyanlar elbette vardır. Otoparka araba ile girdim arabayı AVM de unutup otobüs ile gelmiştim '' Daha sonra eve geldiğim de cebimde araba anahtarı görünce arabayı almak için tekrar AVM ' ye gittim. :D :D :D
Babamın karşısında sigara yakmıştım

Blaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Gözlüğümü bulamadım. Sonra aldım elime telefonu gözlüğü çaldırmak için. Beyhude bir girişimdi tabii. Daha sonra buzdolabından çıktı gözlük. İnsanın bazen basireti bağlanabiliyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benim ki kesinlikle monitöre yumruk atmamdı

Moderatörün son düzenlenenleri:

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Ergenlik döneminde baya sorunlu bir kızla sevgili falan değil normal arkadaş olmuştum. Kafadan kontak tabii kız umarım sağlığına kavuşur, çevresinde ne kadar erkek varsa hepsini sapık ilan etmişti. Yalan olarak ailesine söyleyip çevresindeki erkek arkadaşlarının evine ailesini paldır küldür yollatıp dövdürmek istiyordu. Sonra zaten kızı yatırmışlar ruh ve sinir hastalıklarına diye biliyorum, en salakça şeyim bu olabilir bir kırık kız yüzünden sapık olmadığım kalmıştı. :/

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
yaklaşık 3,4 sene önce yurtta kalırken arkadaşımla buluşmak için aradım " nabıyon lan o**** ç*** hadi kalk buluşak a**** k**** " dedim
telefonundan cızırtılı bir ses geldi ama anlamadım sövmeye devam ettim " laan kalk diyom kaalk buluşalım aptal p** " daha sonrasında kudretli bir ses ile " ne diyon lan sen " dedi ben şaşırdım tabi ilk başta telefona bakınca yanlışlıkla abimi aradığımı gördüm. işte böyle bir anı.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
yaklaşık 3,4 sene önce yurtta kalırken arkadaşımla buluşmak için aradım " nabıyon lan o**** ç*** hadi kalk buluşak a**** k**** " dedim
telefonundan cızırtılı bir ses geldi ama anlamadım sövmeye devam ettim " laan kalk diyom kaalk buluşalım aptal p** " daha sonrasında kudretli bir ses ile " ne diyon lan sen " dedi ben şaşırdım tabi ilk başta telefona bakınca yanlışlıkla abimi aradığımı gördüm. işte böyle bir anı.
Devam etseydin ya kalk lan diye

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri