Hayır Olmamalı [Çözüldü✓]

Racoon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

bu sistem pch goat yerine yapılmış bir sistem değil di mi az çok hatırlayanlar vardır 28k bütçem vardı sistem bekliyordum goat için karar almıştık fakat sistemin fiyatı 30 nın üstünde farklı şeylere yönelmeli miyim yoksa goat gelecek mi (videoyu daha izlemedim) sizlerden cevap gelene kadar izlemiş olurum
bu gün gelecek olması lazım goatın

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Mağazadayım ekran kartı beyazdı gözümün önünde bitti fatura kesilirken

Stok bitti sistemde

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Herkese iyi akşamlar en az 2 aydır bekliyordum ve başarısız sonuçlandı şuandan sonrada asgari ücret zammı falan olsun imkansız oldu nasibimde yokmuş olsun yapacak birşey yok başka @Sahuraka olmak üzere herkese çok teşekkür ederim bu zamana kadar çok yardımınız oldu iyi akşamlar... :(

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Herkese iyi akşamlar en az 2 aydır bekliyordum ve başarısız sonuçlandı şuandan sonrada asgari ücret zammı falan olsun imkansız oldu nasibimde yokmuş olsun yapacak birşey yok başka @Sahuraka olmak üzere herkese çok teşekkür ederim bu zamana kadar çok yardımınız oldu iyi akşamlar... :(
Geçmiş olsun umarım daha iyisi sizlerle olur

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Eger istersen biraz daha koyup bunu alabilirsin 0 sonuçta 2.el bile sayılmaz

KS

efeburda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Eger istersen biraz daha koyup bunu alabilirsin 0 sonuçta 2.el bile sayılmaz
Diyelim ki ben bunu aldım faturasıyla beraber bir sorun çıktığında vatana gitsen garanti sorunsuz işler mi artık en kötü ihtimalleri düşünüyorum

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Abi 2. El topla geç başlarım milletin sıfır mal derdine

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri