- Tepki
- 225
ASUS ROG Strix Scope RX RED Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.
h.o ama ben ss alırdımö snein yerinde olsam![]()
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Hayırlı olsun.![]()
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
900 tl ye inmiştiH.O Güzel klavye ama yanlış hatırlamıyorsam bir ara fiyatı daha ucuz olmuştu indirimde alınsaydı daha güzel olabilirdi.
Saolun hocam , steel series alıcaktım aslında tüm ekipmanlarım steel series ama bilmiyorum asus rog serisini çok seviyorum birde su geçirmez olması felan cezbetti beni açıkçasıh.o ama ben ss alırdımö snein yerinde olsam
Yılbaşından sonraya kalırsa fiyatı artıcak diye şimdi alayım dedim hocam ya900 tl ye inmişti
mantıklı hareket klavye güzel kulaklık ne bu arada s.s artics 1 miSaolun hocam , steel series alıcaktım aslında tüm ekipmanlarım steel series ama bilmiyorum asus rog serisini çok seviyorum birde su geçirmez olması felan cezbetti beni açıkçası
Yılbaşından sonraya kalırsa fiyatı artıcak diye şimdi alayım dedim hocam ya
Arctis 5 hocammantıklı hareket klavye güzel kulaklık ne bu arada s.s artics 1 mi
Bende yeni aldım şimdilik ps4 te kullanıyorum inşaallah yakında pc ye geçeceğim eminim ki pc de daha performanslı olucaktir.Arctis 5 hocam
Hocam ayıptır sorması ne kadar a aldınızArctis 5 hocam
Beyaz modeli 1000 tlye almıştımHocam ayıptır sorması ne kadar a aldınız