Değil ama iş görür knka ya da özelleştirme ile eklicenhocam ben çok anlamadım ama gamegaraj sistemi ATx 3.0 mı ?
Değil ama iş görür knka ya da özelleştirme ile eklicenhocam ben çok anlamadım ama gamegaraj sistemi ATx 3.0 mı ?
Hocam Allah'ın İzniyle Bu Akşam Veya Yarın Sistemi Alacağım GameGaraj Güvenilir Değil mi ? yeşil Sitede Yetkililer felan Güvenilir demiş.Değil ama iş görür knka ya da özelleştirme ile eklicen
Güvenilir sorun yok knkaHocam Allah'ın İzniyle Bu Akşam Veya Yarın Sistemi Alacağım GameGaraj Güvenilir Değil mi ? yeşil Sitede Yetkililer felan Güvenilir demiş.
Eyw Hocam Tekrardan Sağolun VallaGüvenilir sorun yok knka
Rica ederiz keyifli kullanımlar dilerim şimdidenEyw Hocam Tekrardan Sağolun Valla
Birde Hocam Şunu sorayım Bende Şuan 60hz 1080P Monitör Var 2-3 Ay Bunu Kullansam Sorun Olurmu. sonra 165Hz 2k Monitör geçeceğimRica ederiz keyifli kullanımlar dilerim şimdiden![]()
60fps alırsın bazen donar takılır diye düşünüyorum Hertz çok önemli çünküBirde Hocam Şunu sorayım Bende Şuan 60hz 1080P Monitör Var 2-3 Ay Bunu Kullansam Sorun Olurmu. sonra 165Hz 2k Monitör geçeceğim