Soru Hazır Gaming Kasa

yusuffffff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel Core i5 12400F
Ekran Kartı
GeForce RTX 4060
Arkadaşlar PC hakkında hic bilgim yok.Şu anlık itopya üzerinden bir hazır sistem almayı düşünüyorum.bütce 34k civarı.bilgisi olan abilerim yazarsa mutlu olurum.Mutlu forumlar...

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
O fiyata 4060 falan almak gibi bir saçmalık yapma
Şunu görselde attığım gibi özelleştirebilirsin. Çok iyi bir anakartın olur ileride 7800x3d falan takmak istersen takabilirsin 2 tane m2 ssd slotu var. 32GB düzgün değerlere sahip ram var. 1TB ssd falan bide güç kaynağın 750w gold. Bütçe monitör dahil mi ? Ona göre öneri yapayım.

Ekli dosyalar

• 1708196861425.png
    1708196861425.png
    71.1 KB · Görüntüleme: 41
KS

yusuffffff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şunu görselde attığım gibi özelleştirebilirsin. Çok iyi bir anakartın olur ileride 7800x3d falan takmak istersen takabilirsin 2 tane m2 ssd slotu var. 32GB düzgün değerlere sahip ram var. 1TB ssd falan bide güç kaynağın 750w gold. Bütçe monitör dahil mi ? Ona göre öneri yapayım.
hocam site güvnilirmi?İtopya üzerinden bi kasa varmı özelleştirebileceğim

KS

yusuffffff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zaten attığımdanda anlaşılıyor 7500f+4060ti+x670 anakartlı sistemle 12400f+4060 ın fiyatı aynı dediğine göre. Belki daha ucuzu vardır senin baktığından ama genel olarak daha pahalı itopya şuanda.
hocam bana göre okeyde şuan yaşım biraz küçük 15 yaşındayım. peder itopya üzerinden alalım diyor zıtlaşıyoruz.😀

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
hocam bana göre okeyde şuan yaşım biraz küçük 15 yaşındayım. peder itopya üzerinden alalım diyor zıtlaşıyoruz.😀
Bende o yaşta bilgisayar parçası alıcaktım illa vatandan gidip alalım diyordu bende gidip vatanın internet sitesinden alalım diyip farklı sitelerden ucuza alıyordum. Önerdiğim bir yöntem değil ama ikna etmeye çalışmanızı öneririm. İtopyanın mağazasına mı gidip alıcak ? İstanbulda gamegarajın mağazası var oraya gidip alabilirsiniz.

KS

yusuffffff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende o yaşta bilgisayar parçası alıcaktım illa vatandan gidip alalım diyordu bende gidip vatanın internet sitesinden alalım diyip farklı sitelerden ucuza alıyordum. Önerdiğim bir yöntem değil ama ikna etmeye çalışmanızı öneririm. İtopyanın mağazasına mı gidip alıcak ? İstanbulda gamegarajın mağazası var oraya gidip alabilirsiniz.
Hacı malatya istanbul 10 saat araba a.pederde anlıyor biraz hem faturadan yansıya kime gittigi.Bi türlü ikna edemedim olmadı da.tutturdu itopya 😀.ne yapcam bilm

NOT:siteden alcam.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Hacı malatya istanbul 10 saat araba a.pederde anlıyor biraz hem faturadan yansıya kime gittigi.Bi türlü ikna edemedim olmadı da.tutturdu itopya 😀.ne yapcam bilm

NOT:siteden alcam.
İtopyadan alıyorsa internet alışverişine tamam demiştir. Nerede oturuyorsunuz ? İtopyayı nerden duymuşta bu kadar güvenmiş. İnternette güvenilir ve kampanyalı farklı sitelerde var diyebilirsin. Oralarda kampanya var diyebilirsin. İtopya şuanda kampanya olmadığı için pahalıya satıyor falan diyebilirsin.

KS

yusuffffff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kral bide neden 4060 ti?

KS

yusuffffff

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İtopyadan alıyorsa internet alışverişine tamam demiştir. Nerede oturuyorsunuz ? İtopyayı nerden duymuşta bu kadar güvenmiş. İnternette güvenilir ve kampanyalı farklı sitelerde var diyebilirsin. Oralarda kampanya var diyebilirsin. İtopya şuanda kampanya olmadığı için pahalıya satıyor falan diyebilirsin.
bilgesayar muhendisi dayım var.itopyayı önermiş.adam bana güvenmeyince işte

Neden derken ? Bütçene 4060ti alabiliyorsun diye. Bütçen daha düşük olsaydı 4060 önerirdim.
ti in farkı ne kral

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri