- İşlemci
- Intel Core i5 12400F
- Ekran Kartı
- GeForce RTX 4060
Arkadaşlar PC hakkında hic bilgim yok.Şu anlık itopya üzerinden bir hazır sistem almayı düşünüyorum.bütce 34k civarı.bilgisi olan abilerim yazarsa mutlu olurum.Mutlu forumlar...
hocam site güvnilirmi?İtopya üzerinden bi kasa varmı özelleştirebileceğimO fiyata 4060 falan almak gibi bir saçmalık yapma
Şunu görselde attığım gibi özelleştirebilirsin. Çok iyi bir anakartın olur ileride 7800x3d falan takmak istersen takabilirsin 2 tane m2 ssd slotu var. 32GB düzgün değerlere sahip ram var. 1TB ssd falan bide güç kaynağın 750w gold. Bütçe monitör dahil mi ? Ona göre öneri yapayım.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Site güvenilir. İtopyada kampanyalı sistem yok son zamanlarda.hocam site güvnilirmi?İtopya üzerinden bi kasa varmı özelleştirebileceğim
tamam teşekkürler hocamSite güvenilir. İtopyada kampanyalı sistem yok son zamanlarda.
Zaten attığımdanda anlaşılıyor 7500f+4060ti+x670 anakartlı sistemle 12400f+4060 ın fiyatı aynı dediğine göre. Belki daha ucuzu vardır senin baktığından ama genel olarak daha pahalı itopya şuanda.tamam teşekkürler hocam
hocam bana göre okeyde şuan yaşım biraz küçük 15 yaşındayım. peder itopya üzerinden alalım diyor zıtlaşıyoruz.Zaten attığımdanda anlaşılıyor 7500f+4060ti+x670 anakartlı sistemle 12400f+4060 ın fiyatı aynı dediğine göre. Belki daha ucuzu vardır senin baktığından ama genel olarak daha pahalı itopya şuanda.
Bende o yaşta bilgisayar parçası alıcaktım illa vatandan gidip alalım diyordu bende gidip vatanın internet sitesinden alalım diyip farklı sitelerden ucuza alıyordum. Önerdiğim bir yöntem değil ama ikna etmeye çalışmanızı öneririm. İtopyanın mağazasına mı gidip alıcak ? İstanbulda gamegarajın mağazası var oraya gidip alabilirsiniz.hocam bana göre okeyde şuan yaşım biraz küçük 15 yaşındayım. peder itopya üzerinden alalım diyor zıtlaşıyoruz.![]()
Hacı malatya istanbul 10 saat araba a.pederde anlıyor biraz hem faturadan yansıya kime gittigi.Bi türlü ikna edemedim olmadı da.tutturdu itopyaBende o yaşta bilgisayar parçası alıcaktım illa vatandan gidip alalım diyordu bende gidip vatanın internet sitesinden alalım diyip farklı sitelerden ucuza alıyordum. Önerdiğim bir yöntem değil ama ikna etmeye çalışmanızı öneririm. İtopyanın mağazasına mı gidip alıcak ? İstanbulda gamegarajın mağazası var oraya gidip alabilirsiniz.
İtopyadan alıyorsa internet alışverişine tamam demiştir. Nerede oturuyorsunuz ? İtopyayı nerden duymuşta bu kadar güvenmiş. İnternette güvenilir ve kampanyalı farklı sitelerde var diyebilirsin. Oralarda kampanya var diyebilirsin. İtopya şuanda kampanya olmadığı için pahalıya satıyor falan diyebilirsin.Hacı malatya istanbul 10 saat araba a.pederde anlıyor biraz hem faturadan yansıya kime gittigi.Bi türlü ikna edemedim olmadı da.tutturdu itopya.ne yapcam bilm
NOT:siteden alcam.
kral bide neden 4060 ti?O fiyata 4060 falan almak gibi bir saçmalık yapma
Şunu görselde attığım gibi özelleştirebilirsin. Çok iyi bir anakartın olur ileride 7800x3d falan takmak istersen takabilirsin 2 tane m2 ssd slotu var. 32GB düzgün değerlere sahip ram var. 1TB ssd falan bide güç kaynağın 750w gold. Bütçe monitör dahil mi ? Ona göre öneri yapayım.OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
Neden derken ? Bütçene 4060ti alabiliyorsun diye. Bütçen daha düşük olsaydı 4060 önerirdim.kral bide neden 4060 ti?
bilgesayar muhendisi dayım var.itopyayı önermiş.adam bana güvenmeyince işteİtopyadan alıyorsa internet alışverişine tamam demiştir. Nerede oturuyorsunuz ? İtopyayı nerden duymuşta bu kadar güvenmiş. İnternette güvenilir ve kampanyalı farklı sitelerde var diyebilirsin. Oralarda kampanya var diyebilirsin. İtopya şuanda kampanya olmadığı için pahalıya satıyor falan diyebilirsin.
ti in farkı ne kralNeden derken ? Bütçene 4060ti alabiliyorsun diye. Bütçen daha düşük olsaydı 4060 önerirdim.
Performansbilgesayar muhendisi dayım var.itopyayı önermiş.adam bana güvenmeyince işte
ti in farkı ne kral
kral malatyadayımPerformans
Dayına sor gamegaraj güvenilir mi diye güvenilir derse babanda inanır. Nerede oturuyorsun ?
Malatya'nın neresi diye soruyorum iştekral malatya dedim. sistem toplam 41k tutuyo yanlışmı işaretledim toplammı bu.kral benim bütcem 36k max
pardon kral yanlış hesaplamışım.Yeşilyurt namıdeğer ŞeytandereMalatya'nın neresi diye soruyorum işteGörsel attım yukarda ordaki özelleştirmeleri yapınca 34,677TL yapıyor.
Malatya'nın neresi diye soruyorum işteGörsel attım yukarda ordaki özelleştirmeleri yapınca 34,677TL yapıyor.
Görsel gözükmüyor çok kalitesiz. Bilmiyorum niye böyle doğru gibi tam belli olmuyor.Ekli dosyayı görüntüle 31809
KRAL nerde yanlış yaptım aynısı işte nie 41k atıyo
Anakart ve ekran kartı yanlış sanırım. Attıklarımı daha dikkatli yap.Ekli dosyayı görüntüle 31809
KRAL nerde yanlış yaptım aynısı işte nie 41k atıyo