- Tepki
- 17
Arkadaşlar Masaüstü PC alcam herşey dahil 25.000TL Limitim var(Mouse hariç mouse var)öneri yapabilirseniz sevinirim (Gidip mağazadan Alıcam) önerilerinizi bekliyorum
Nerdesin istanbuldamisin?Arkadaşlar Masaüstü PC alcam herşey dahil 25.000TL Limitim var(Mouse hariç mouse var)öneri yapabilirseniz sevinirim (Gidip mağazadan Alıcam) önerilerinizi bekliyorum
EvtNerdesin istanbuldamisin?
O zaman öneriyorum bekleyin
Monitörü elden alabileceğim bir yer var mı birde bu ekran kartını ilk defa duyuyom güzel miO zaman öneriyorum bekleyin
R5 5600 yap
Extra internetten id cooling se214xt al![]()
ULTIMA-6600 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 MPK ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@Greewe_Greew kalan para ile kulaklık klavye mousepad önerirmisin
Evet güzel monitör u elden alabileceğin biryer yok glbMonitörü elden alabileceğim bir yer var mı birde bu ekran kartını ilk defa duyuyom güzel mi
Sagolunda geri kalan kulakliki falan önerebilcek biri var miEvet güzel monitör u elden alabileceğin biryer yok glb
Gaming gen tr satıyormuş gidersen gosterirsne aynı monitörü verirler
Sistemi + monitörü topla 25k dan çıkBütçe?
Kaç kaldığını söyleyiversenSistemi + monitörü topla 25k dan çık
TM dur bakimKaç kaldığını söyleyiversen