Hazır PC Vs Notebook?

Sizce hangisinden devam...

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Hp Victus 5600H Rtx3050 notebook kullanıyorum. Kampanyadan aldığım için 6 aydır fazlası ile işimi görüyordu.

Bir gaza gelip İ3 12100F RX6600 hazır pc aldım ama daha açmadım. Birini satıp diğeri ile devam edeceğim. Yanıtınız pc olacak ise;
Monitör tavsiyesi bekliyorum.
Min. 24'' 144Hz
Bütçe max 3.999Tl

Yanıtınız notebook olacak ise;
Kablosuz kulaklık tavsiyesi istiyorum.
Bütçe max 1.499tl

Harvey Specter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hp Victus 5600H Rtx3050 notebook kullanıyorum. Kampanyadan aldığım için 6 aydır fazlası ile işimi görüyordu.

Bir gaza gelip İ3 12100F RX6600 hazır pc aldım ama daha açmadım. Birini satıp diğeri ile devam edeceğim. Yanıtınız pc olacak ise;
Min. 24'' 144Hz
Bütçe max 3.999Tl

Bütçe max 1.499tl
Kullanım şeklinize bağlı, eğer laptop bir zorunluluk değilse masaüstü daha keyifli olur tabii ki. Monitör olarak şu model haftasonu 4000'di, takip edebilirsiniz:

Şu modellere de bakabilirsiniz:

dgknnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Min. 24'' 144Hz
Bütçe max 3.999Tl

Bütçe max 1.499tl
Kullanım amacı oyunsa masaüstünden devam edin

KS

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Eskiden daha ağırlıklı oyundu. Şimdi gündelik kullanım arada bir kaç saat sinir stresten uzaklaşmak için forza Horizon 4/5 Fifa23 VS oynuyorum

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Ya şöyle ki ben her zaman masaüstü derim ama eğer sen çok geziyorum yanımda olsun istiyorum pc dersen o zaman dizüstü al tabi ki tek avantajı taşınabiliyor olması başka bir avantajı yok yani

KS

AgahBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
94
Ya şöyle ki ben her zaman masaüstü derim ama eğer sen çok geziyorum yanımda olsun istiyorum pc dersen o zaman dizüstü al tabi ki tek avantajı taşınabiliyor olması başka bir avantajı yok yani
İşim gereği ayda yeri geliyor iki hafta yokum. Gerçekten mobil olması güzel ama 3050ti kesmiyor. Aslında ikisini satıp 4050 notebook alma fikrimde yok değil.

Masaüstü daha uyguna geliyor. İstediğim zaman yükseltme imkanım var. Uzun yıllar masaüstü sistem kullandım. Keyfi ve performansı biliyorum. Kararsızım 😁

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri