Hazir Si̇stem-Kargo Süreci̇-Kirim Cam

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba ,

Hazır sistem aldım. Eşim evdeydi eşime teslim etmişler. Herhangi mesaj veya arama yapmadılar bana. İmzada atılmadı. Kutuyu video çekerek açtım. Kasa tamperli camı kırık.

Ne yapmalıyım gitsem kargo tutanak tutar mı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Kargo firmasının sizi ciddiye alacağını düşünmüyorum, biz teslim ettik bitti diyebilirler. İyi ki video çekerek açmışsınız. Aldığınız yerin müşteri hizmetleri ile görüşün öncelikle bence.

KS

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Kargo firmasının sizi ciddiye alacağını düşünmüyorum, biz teslim ettik bitti diyebilirler. İyi ki video çekerek açmışsınız. Aldığınız yerin müşteri hizmetleri ile görüşün öncelikle bence.
Görüştüm kargo firmasından tutanak tutturmanız lazım sonra size değişim için iade kodu verecez dediler

abuzer kömürcü

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Merhaba ,

Hazır sistem aldım. Eşim evdeydi eşime teslim etmişler. Herhangi mesaj veya arama yapmadılar bana. İmzada atılmadı. Kutuyu video çekerek açtım. Kasa tamperli camı kırık.

Ne yapmalıyım gitsem kargo tutanak tutar mı
kargo birşey yapmaz bence ve kargocu geldiğinde kasayı gözü önünde açıp tutanak tutulabilirdi ama evde deilmişsiniz nerden aldınız pc yi ve geçmiş olsun

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Görüştüm kargo firmasından tutanak tutturmanız lazım sonra size değişim için iade kodu verecez dediler
Dediklerinin hepsini yapın kargo bu işi yapmak zorundadır firma izin veriyor dediğinize göre olmazsa video var elinizde tüketici haklarına başvurursunuz.

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Tüketici, ön bilgilendirmede kararlaştırılması ve satıcının öngördüğü taşıyıcı ile iadesinde tutarına yer verilmesi halinde teslim masraflarını geçmemek üzere iade masrafını karşılamakla yükümlüdür. Ancak, tüketiciye teslim edilen malın Kanunun 8 inci maddesi kapsamında ayıplı olması durumunda tüketici iadeye ilişkin masraflardan sorumlu tutulamaz.

Tüketici Kanunda internet üzerinden alınan ürünler mesafeli sözleşme kapsamına alındığı için bu ürünleri sebepsiz yere hiçbir cezai şart ödemeden iade edilebilmektedir. Böylece internet üzerinden alınan ürünlerde cayma hakkı kanunen zorunlu olarak tanınmaktadır. Tüketici, on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

daha detaylısını okuyun lütfen

KS

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
tşk ederim

kargo birşey yapmaz bence ve kargocu geldiğinde kasayı gözü önünde açıp tutanak tutulabilirdi ama evde deilmişsiniz nerden aldınız pc yi ve geçmiş olsun
itopyadan aldım. kargodan haber bekliyorum. Videom mevcut tutanak tutulmasını isticem. yoksa tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri