Hazir Si̇stem Kargo Süreci̇ Temperli̇ Cam Kirik Yardim

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba ,

itopyadan sistem aldım. Dün yurtiçi kargoyla geldi. İşte olduğum için eşim teslim aldı. Gece video çekerek kutuyu açtık. Kutuyu açtığımızda Vento VG20A mesh kasanın temperli camı darbe almış tuz buz yamuk bi şekilde duruyor. Ne yapmam lazım yardımınızı rica ederim.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba ,

itopyadan sistem aldım. Dün yurtiçi kargoyla geldi. İşte olduğum için eşim teslim aldı. Gece video çekerek kutuyu açtık. Kutuyu açtığımızda Vento VG20A mesh kasanın temperli camı darbe almış tuz buz yamuk bi şekilde duruyor. Ne yapmam lazım yardımınızı rica ederim.
Buğun '' Yurtiçi kargoyu ara durumu anlat sana iade kodu verecek '' Kapatmadan önce evine bir kargocu göndermesini söyle, Aldığın ürünün üstüne iade kodunu yazıp gelip alıyorlar.

KS

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Buğun '' Yurtiçi kargoyu ara durumu anlat sana iade kodu verecek '' Kapatmadan önce evine bir kargocu göndermesini söyle, Aldığın ürünün üstüne iade kodunu yazıp gelip alıyorlar.
BU işlemi yaparsam tamamen sistemi iade mi etmiş oluyorum camı tamir edip geri yollarlar mı

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
BU işlemi yaparsam tamamen sistemi iade mi etmiş oluyorum camı tamir edip geri yollarlar mı
Evet! tamamen iade ediyorsun sistemi, Eğer istersen de İtopya'yı ara durumu anlat belki '' Sistemi gönderin onardık dan sonra size geri iade edelim '' Derler.

0850 259 26 96
[email protected]

KS

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
telefonumda aksilik arızalandı öğleden sonra arayacağım

KS

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
itopyayı aradım. kargoyla görüşüp tutanak tutturun dedi. yurtiçini aradım size döneceğiz dediler bekliyorum

VG20A kasanın tamperli camını kendim ayrı sipariş verebiliyor muyum

KS

LeqeWjin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
kargoya tutanak tuturma süresivar mı elimde açılış videosu mevcut

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri