- İşlemci
- 1
- Ekran Kartı
- 1
Merhaba arkadaşlar,
Hazır sistem almak istiyorum; bütçem 20.000₺ ve bunu çok aşmak istemiyorum. Bu işten pek anlamıyorum, ama hem oyun oynamak (şu an için GTA5, CS2, Rust vb.) hem de günlük kullanım için sağlam bir sistem istiyorum.
Ek olarak bu siteden bir sistem buldum nasıl?
www.gamegaraj.com
Hazır sistem almak istiyorum; bütçem 20.000₺ ve bunu çok aşmak istemiyorum. Bu işten pek anlamıyorum, ama hem oyun oynamak (şu an için GTA5, CS2, Rust vb.) hem de günlük kullanım için sağlam bir sistem istiyorum.
ECO ENTRY - OEM PAKETLER | Game Garaj
ECO ENTRY OEM paketler, ofis, eğitim ve günlük kullanım için temel ihtiyaçları karşılayan, uygun fiyatlı ve düşük güç tüketimli bileşen önerileri sunar.
Bu sistem pek aklıma yatmadı ben sizin tavsiyelerinizi ve önerilerinizi öğrenmek istiyorumMerhaba arkadaşlar,
ECO ENTRY - OEM PAKETLER | Game Garaj
ECO ENTRY OEM paketler, ofis, eğitim ve günlük kullanım için temel ihtiyaçları karşılayan, uygun fiyatlı ve düşük güç tüketimli bileşen önerileri sunar.www.gamegaraj.com