Hazır Sistem Aldım Ekran Kartını Taktım Fakat Çalışmıyor

carcurt31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar selam ekran kartını düzgün taktığımı düşünüyorum asus b450m dragona 3060ti dual taktım takarken şöyle bir sıkıntı yaşadım kasaya sabitlemem için biraz vida deliklerini ekran kartına yaklaştırmam gerekiyordu bu suretle kasanın ince demir yapısını güç kullanarak ekran kartına doğru 1-2mm yaklaştırdım anca öyle vidalayabildim fakat şu an çalışmıyor fanları vs dönmüyor yardım edebilir misiniz hocalarım

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
254
Ekran kartının güç kablosunu taktık di mi? Herşey çalışıyor sadece ekran kartı mı çalışmıyor? Görüntü mü alamıyorsunuz?

KS

carcurt31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
evet hocam 2 adet PCIe kablosunu taktım 8'er pinli ilk açtığımda ekran kartının fanlar çalışıyor daha sonra duruyor bilmiyorum bu bir sorun mu ilk masaüstü deneyimim, görüntü alamıyorum dilerseniz video vs atabilirim kasadan
Ekran kartının güç kablosunu taktık di mi? Herşey çalışıyor sadece ekran kartı mı çalışmıyor? Görüntü mü alamıyorsunuz?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
254
evet hocam 2 adet PCIe kablosunu takdım 8'er pinli ilk açtığımda ekran kartının fanlar çalışıyor daha sonra duruyor bilmiyorum bu bir sorun mu ilk masaüstü deneyimim, görüntü alamıyorum dilerseniz video vs atabilirim kasadan
Fanların sonradan durması normal. Sizin sorununuz görüntü alamamak. İşlemci ve anakart nedir?

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
254
sistem firmadan kurulu geldi hocam gencer gamingden aldım

Yani, göndermeden önce görüntü almışlardır diye olumlu düşünelim:) Monitörü anakarta değil, ekran kartına bağladınız di mi? Hdmi la denediyseniz bir de DP kabloyla deneyin, veya tersi. Yine olmazsa clear cmos deneyin. Anakart kılavuzundan yardım alabilirsiniz. Veya hiç uğraşmayın direk firmayı arayın:)

KS

carcurt31

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
monitörü ikisine de bağlayıp denedim dp kablom yok deneyemedim onu, sanırım şehrimdeki bilgisayarcıya götüreceğim zira mesai saatleri dışındalarmış ulaşılmıyo yani benim için koca bir hayal kırıklığıydı o kadar sistem dizip en sonunda kuracakken bir şeyle karşılaşmak hiçbir zaman işlerim yolunda gitmemiştir zaten, teşekkürler yine de

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri