Kabloyu anakarta mi taktin ekran kartina mı?Merhaba arkadaşlar,
pc hocası vega 2 aldım pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor neden acaba ?
Ekran kartına taktımKabloyu anakarta mi taktin ekran kartina mı?
Kablonun bozuk olma ihtimali var mi ?Ekran kartına taktım
Yeni gönderdikleri kablo ile taktımKablonun bozuk olma ihtimali var mi ?
Televizyonda deneyin birdeYeni gönderdikleri kablo ile taktım
Merhaba tebilondan aldıgınız sistem kaç günde elinize ulaştı acaba kargolama v.s nasıl bende yeni sistem aldımda sitede kargo ile alakalı hiçbirşey yazmıyor ben baktıgım kadarıylaYeni gönderdikleri kablo ile taktım
Televizyona geliyor fakat monitöre gelmiyor monitörüm baya eski kargolama kısmında ise cumartesi akşamı sipariş ettim salı öğleden sonra geldiMerhaba tebilondan aldıgınız sistem kaç günde elinize ulaştı acaba kargolama v.s nasıl bende yeni sistem aldımda sitede kargo ile alakalı hiçbirşey yazmıyor ben baktıgım kadarıyla
Bu arada yeni bir kablo deneyin veya ekran kartını takıp çıkartın
Monitor bozulmus olabilir o zamanTelevizyona geliyor fakat monitöre gelmiyor monitörüm baya eski kargolama kısmında ise cumartesi akşamı sipariş ettim salı öğleden sonra geldi
Bozuk değil eski sistemde çalışıyor gtx1050 sistemimleMonitor bozulmus olabilir o zaman
Teşşekürler umarım sorununu çözebilirsinTelevizyona geliyor fakat monitöre gelmiyor monitörüm baya eski kargolama kısmında ise cumartesi akşamı sipariş ettim salı öğleden sonra geldi
Herşey normal tvye bağlı güncel driver yüklemeyi deniyorum daha sonra eski monitöre bağlamayı denicemTeşşekürler umarım sorununu çözebilirsin
Eski sisteminin kablosunu takmayı denedinmi?
Ve pc bi belirti veriyormu ekran kartının fanlarının dönmesi v.s
Bazı sitelere baktım tebilon ile alakalı 1 kişide seninle neredeyse aynı soruna sahip biri sistemine ssd bağlantısını v.s yapmamışlar sonra takmış düzelmiş sende bir gözden geçir tamamenHerşey normal tvye bağlı güncel driver yüklemeyi deniyorum daha sonra eski monitöre bağlamayı denicem
Hallettim ekran kartı driver yükledim son çözünürlüğü azaltıp eski monitörümün ayarlarına getirdim şu an herşey normal çalışması, ekran görüntüsü vsBazı sitelere baktım tebilon ile alakalı 1 kişide seninle neredeyse aynı soruna sahip biri sistemine ssd bağlantısını v.s yapmamışlar sonra takmış düzelmiş sende bir gözden geçir tamamen