Hazır Sistem Aldım PC Çalışıyor Fakat Ekrana Görüntü Gelmiyor

ÖmerOsman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar,

pc hocası vega 2 aldım pc çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor neden acaba ?

Ricardo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yeni gönderdikleri kablo ile taktım
Merhaba tebilondan aldıgınız sistem kaç günde elinize ulaştı acaba kargolama v.s nasıl bende yeni sistem aldımda sitede kargo ile alakalı hiçbirşey yazmıyor ben baktıgım kadarıyla
Bu arada yeni bir kablo deneyin veya ekran kartını takıp çıkartın

KS

ÖmerOsman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba tebilondan aldıgınız sistem kaç günde elinize ulaştı acaba kargolama v.s nasıl bende yeni sistem aldımda sitede kargo ile alakalı hiçbirşey yazmıyor ben baktıgım kadarıyla
Bu arada yeni bir kablo deneyin veya ekran kartını takıp çıkartın
Televizyona geliyor fakat monitöre gelmiyor monitörüm baya eski kargolama kısmında ise cumartesi akşamı sipariş ettim salı öğleden sonra geldi

Ricardo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Televizyona geliyor fakat monitöre gelmiyor monitörüm baya eski kargolama kısmında ise cumartesi akşamı sipariş ettim salı öğleden sonra geldi
Teşşekürler umarım sorununu çözebilirsin
Eski sisteminin kablosunu takmayı denedinmi?
Ve pc bi belirti veriyormu ekran kartının fanlarının dönmesi v.s

KS

ÖmerOsman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teşşekürler umarım sorununu çözebilirsin
Eski sisteminin kablosunu takmayı denedinmi?
Ve pc bi belirti veriyormu ekran kartının fanlarının dönmesi v.s
Herşey normal tvye bağlı güncel driver yüklemeyi deniyorum daha sonra eski monitöre bağlamayı denicem

Ricardo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Herşey normal tvye bağlı güncel driver yüklemeyi deniyorum daha sonra eski monitöre bağlamayı denicem
Bazı sitelere baktım tebilon ile alakalı 1 kişide seninle neredeyse aynı soruna sahip biri sistemine ssd bağlantısını v.s yapmamışlar sonra takmış düzelmiş sende bir gözden geçir tamamen

KS

ÖmerOsman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bazı sitelere baktım tebilon ile alakalı 1 kişide seninle neredeyse aynı soruna sahip biri sistemine ssd bağlantısını v.s yapmamışlar sonra takmış düzelmiş sende bir gözden geçir tamamen
Hallettim ekran kartı driver yükledim son çözünürlüğü azaltıp eski monitörümün ayarlarına getirdim şu an herşey normal çalışması, ekran görüntüsü vs

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri