Öneri Hazır Sistem Almayı Düşünüyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
İtopya mağazasında hazır sistemler arasında bu bilgisayar kafama yattı öyle çok görüntü meraklısı biri değilim oyunları orta ayarda oynayayım yeter kafasındayım özellikle hogwarts legacy oyunu için orta ayarlarda açar mı pc ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
PC: https://www.itopya.com/alpha-plusam...e-gddr6-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdg_h20312
Sistem berbat bence bütçeni artırıp bunu al

KS

Bugrahan10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçe 14-15k ya kadar arttırabilirim ama neden berbat olduğunu düşünüyorsun açıklayıp bilgilendirme şansın varmı

KS

Bugrahan10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kullandığım monitörler 1080p attığın üründe yorumlarda 1080p darboğaz yaşıyor demiş darboğazı halletmenin bir yolu var mıdır ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
kullandığım monitörler 1080p attığın üründe yorumlarda 1080p darboğaz yaşıyor demiş darboğazı halletmenin bir yolu var mıdır ?
Darboğaz olmaz hocam kafan rahat olsun işlemci kart için çok yeterli

Yorumda öyle yazmasının sebebi bu sistemin parçaları daha önceden farklı idi ondan dolayı

KS

Bugrahan10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yorumunu dikkate alıp fikrimi senin attığın sistem üzerinden değiştiriyorum o zaman teşekkür ederim yorumların için :)

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

önerim budur hocam hiç itopya ya falan bulaşma gayet f/p ürünüdür
Wattman hatasını biliyormusun

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
amd ekran kartına hatalı gözü ile bakmayın artık driverını çok kurcalamazsa whql olarakta indirirse hiç bir sorun olmayacaktır
Bunun garantisini veremezsin. Her şey dört dörtlükte olsa hatayı alıyorsun ben de AMD kart kullanıyorum WHQL driver kurulu yine de belli belirsiz zamanda wattman alabiliyorum sürekli olmasa da oluyor. AMD bunu çözene kadar da hatalı gözü ile bakmaya devam edeceğim.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
amd 6000 serisinden sonra hiç bir wattman hatası alanı görmedim duymadım rx6600 ekran kartıda 1 yıldır ben kullanıyorum aynı şekilde hiç bir wattman hatası almadım dediğim gibi driverinı WHQL olarak kurarsa hata almaz diye düşünüyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
amd 6000 serisinden sonra hiç bir wattman hatası alanı görmedim duymadım rx6600 ekran kartıda 1 yıldır ben kullanıyorum aynı şekilde hiç bir wattman hatası almadım dediğim gibi driverinı WHQL olarak kurarsa hata almaz diye düşünüyorum.
6000 serisinde wattman alan çok var forumdan bile bir çok kişi var.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Wattman hatası alanın driverını düzgün kurup kurmadığını nerden bilicez veyaz driverını anlamadan etmeden kurcaladığını bir çok forumda görüyorum yıllardır kulanıyorum hiç bir hata almadım diyeni.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Wattman hatası alanın driverını düzgün kurup kurmadığını nerden bilicez veyaz driverını anlamadan etmeden kurcaladığını bir çok forumda görüyorum yıllardır kulanıyorum hiç bir hata almadım diyeni.
Şöyle bilebiliriz hatayı alan arkadaş bizzat forumdan yardım alarak driverı kurdu

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Ben 6000 serisinin wattman hatası alacağına pekte inanmıyorum yinede konu sahibi bilir 3060ta tercih edebilrsin ama önerdiğim sistemdeki işlemci intel i3 12100f ten çok daha iyi bir işlemci
Arada 1K fiyat farkı var işlemcinin daha iyi olması normal ama anakart da çok kötü PCIe 5.0 çıkmışken PCIe 3.0 bir anakart artık alınmaz ki performans kaybına da yol açacaktır kart ve işlemci PCIe 4.0 destekli olduğu için

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Arada 1K fiyat farkı var işlemcinin daha iyi olması normal ama anakart da çok kötü PCIe 5.0 çıkmışken PCIe 3.0 bir anakart artık alınmaz ki performans kaybına da yol açacaktır kart ve işlemci PCIe 4.0 destekli oldu
Anakartı ilerleyen zamanda değiştire bilir bence ekran kartıda işlemcide gayet iyi çünkü onlar uzun yıllar boyunca kullanıla bilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri