Soru Hazır Sistem Format Atmaya Gerek Var Mı ?

cihan2m

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
İtopya'dan ModArt-RED sistemini satın aldım, işletim sistemi deneme sürümü olarak yüklü geliyormuş sanırım.
Eğer öyle gelirse sizce tekrardan format atmaya gerek var mı ? Yoksa lisans key alıp direkt kullanmaya başlayabilir miyim ?

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Temiz bir kurulum yapmanızdan yanayım. Ayrıca işlemci ve işletim sistemi tarafında yapmanız gereken ayarlamalar için aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz.

KS

cihan2m

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Temiz bir kurulum yapmanızdan yanayım. Ayrıca işlemci ve işletim sistemi tarafında yapmanız gereken ayarlamalar için aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz.

bu videoyu bende gördüm bugün ve youtube listeme ekledim bu videoyla beraber, teşekkür ederim gerçekten tam bir rehber video :)

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
bu videoyu bende gördüm bugün ve youtube listeme ekledim bu videoyla beraber, teşekkür ederim gerçekten tam bir rehber video :)

Amd tabanlı bir sistem aldığınız için pc hocasına ait video, işlemci ve işletim sistemi tarafında yapılması gereken tüm ayarlar için yeterli olacaktır. Ekran kartı için ayrıca rehber videolara bakabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri