26.000-30.000 TL Hazır Sistem Için Yardım

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
i5 14400F
Ekran Kartı
B580
Herkese iyi günler. Sistemlerle alakalı yeterince bilgim yok bu yüzden yardımınız lazım.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ts=100320,94047,94046,90467,83790,83784,83772 şöyle bir sistem buldum işlemciyi i5 14400F ve SSD 1TB olarak yükseltebilirim bütçe olarak, Intel Arc B580 ekran kartını dün YouTube'da gördüm F/P olduğu söyleniyordu ama ilk çıktığı zamandan kalma videolar vardı ve yeni güncellemelerle ne kadar iyileştirildi bir bilgim yok.
Meder Silver | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com bu da ikinci sistem ama bu sistem bütçemi aşıyor çünkü monitör vs. de alacağım sizce bütçeyi aşmaya değer mi? Veya sizin önerebileceğiniz 25-30k fiyatlarında hazır sistemler var mı? Günümüz ve gelecek oyunları rahatça oynatacak bir sistem arıyorum.

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hazır olması şart mı?

KS

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu sistem sence nasıl ? İşlemci i5 14400F olacak

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Fena değil hocam da ben Ddr5 sistem alın diye uğraşıyorum yani bu da okey ama

KS

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fena değil hocam da ben Ddr5 sistem alın diye uğraşıyorum yani bu da okey ama
Bütçem pek yok sizin mantığınızı anladım 2. Ele yönelmek mantıklı ama 0 olsun bizim olsun mantığı var uğraştırıyorsam kusura bakmayın, b580 ekran kartı hakkında ne diyorsunuz acaba ve ddr4 olması beni çok aşağı çeker mi 2-3 seneye yenilerim sistemi zaten.

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bütçem pek yok sizin mantığınızı anladım 2. Ele yönelmek mantıklı ama 0 olsun bizim olsun mantığı var uğraştırıyorsam kusura bakmayın, b580 ekran kartı hakkında ne diyorsunuz acaba ve ddr4 olması beni çok aşağı çeker mi 2-3 seneye yenilerim sistemi zaten.
Ddr4 sizi görür bence sorunsuz , bu ekran kartını pek bilmem ama sundukları hiç fena değilmiş rtx 4060 dan iyiymiş, ayrıca attığım sistemlere sıfır sistemlerdi :) ama sorun değil hocam tek amacım en iyi şekilde yardımcı olmak

KS

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam şunu söyleyeyim 9060 XT ekran kartı sağlam kart 5060 ti performansı veriyor, driver güçlü, alınır ama sen şu ram leri özelleştir lexar yap hem daha ucuz hem 16gb (2×8gb), fiyatı yükseltmeye değebilir ekran kartından dolayı ama bende emin değilim

KS

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam şunu söyleyeyim 9060 XT ekran kartı sağlam kart 5060 ti performansı veriyor, driver güçlü, alınır ama sen şu ram leri özelleştir lexar yap hem daha ucuz hem 16gb (2×8gb), fiyatı yükseltmeye değebilir ekran kartından dolayı ama bende emin değilim
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bu daha mı dandik işimi görür değil mi ? bu sistemi sizin dediğiniz ramle sipariş etsem sistem genel olarak beni üzer mi ddr4 vs var ya, yeni nesil oyunlarda vs nasıl performans alırım ? İşlemci olarak bir yükseltme yapayım mı ayrıca ?
https://www.incehesap.com/meder-silver-tavsiye-sistem-fiyati-83154/#tabs sistem bu yine hatırlatayımda.

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama bu daha mı dandik işimi görür değil mi ? bu sistemi sizin dediğiniz ramle sipariş etsem sistem genel olarak beni üzer mi ddr4 vs var ya, yeni nesil oyunlarda vs nasıl performans alırım ? İşlemci olarak bir yükseltme yapayım mı ayrıca ?
https://www.incehesap.com/meder-silver-tavsiye-sistem-fiyati-83154/#tabs sistem bu yine hatırlatayımda.

Bunu alman daha iyi olur. Ama eğer o attığın sistemi alacaksan PSU'yu şununla değiştir:

1756829669241.png

Fakat bana sorarsan o sistemin pek alınırlığı yok. Attığım sistem daha iyi. En azından AM5 geçersen ram almak durumunda kalmazsın.

KS

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Bunu alman daha iyi olur. Ama eğer o attığın sistemi alacaksan PSU'yu şununla değiştir:

Ekli dosyayı görüntüle 43907

Fakat bana sorarsan o sistemin pek alınırlığı yok. Attığım sistem çok daha iyi. En azından AM5 geçersen ram almak durumunda kalmazsın.
Hocam senin attığın sistemi olduğu gibi alırsam günümüz ve gelecekte ki oyunlarda işimi görür mü ? Bütçeyi çok aşıyor ama eğer çok sağlam diyorsanız alabilirim

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Siz daha iyi bilirsinuz tabi ama bu daha mı dandik işimi görür değil mi ? bu sistemi sizin dediğiniz ramle sipariş etsem sistem genel olarak beni üzer mi ddr4 vs var ya, yeni nesil oyunlarda vs nasıl performans alırım ?
Yanlış bilgi vermiş olmak istemiyorum ama power supply biraz güvensiz geliyor ama benim marka takıntım olduğu için olabilir tabi 😅, ayrıca sistemin kasası fena değil ama isterseniz renkler uyumlu olsun diye frisby olan ile değiştirebilirsiniz yakın fiyat, anakartı gigabyte ile değiştirebilirsiniz daha iyi başka sözüm yok sistem okey

Hocam senin attığın sistemi olduğu gibi alırsam günümüz ve gelecekte ki oyunlarda işimi görür mü ? Bütçeyi çok aşıyor ama eğer çok sağlam diyorsanız alabilirim
Sağlam gözüküyor

Yusuf7878

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
AM4 DDR4 almaktan iyidir. Ayrıca kasanın içindeki PSU da idare eder. Değiştirmene gerek yok. Sadece alırsan gerilim korumalı priz al. İçinde MOV dediğimiz entegre yok.

Yanlış bilgi vermiş olmak istemiyorum ama power supply biraz güvensiz geliyor ama benim marka takıntım olduğu için olabilir tabi 😅, ayrıca sistemin kasası fena değil ama isterseniz renkler uyumlu olsun diye frisby olan ile değiştirebilirsiniz yakın fiyat, anakartı gigabyte ile değiştirebilirsiniz daha iyi başka sözüm yok sistem okey

Sağlam gözüküyor
Bitfenix BPA serisi berbat bir seri zaten.

KS

oniyama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
AM4 DDR4 almaktan iyidir. Ayrıca kasanın içindeki PSU da idare eder. Değiştirmene gerek yok. Sadece alırsan gerilim korumalı priz al. İçinde MOV dediğimiz entegre yok.

Bitfenix BPA serisi berbat bir seri zaten.
Hocam peki bu sistem iyi mi ? Pek anlamadığımdan soruyorum ona göre sipariş edeceğimde.
Ayrıca bu sisteme ne diyorsunuz ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri