sağol hocam bakacağım tavsiyen için teşekkür ederimmodart blue alabilirsin
modart blue da ekran kartı stoğu bitmişModartBLUE güzel . Yinede bakarım.
onu bende düşünüyordum fakat psu su çok kötü dediler ondan tereddüt ettim
Bu sistem alınırsa güç kaynağı kesinlikle değiştirilmeli.
hocam 6650xt veya 6700xt yi 1080p de oynarsak darboğaz gibi bişey olur muBu sistem alınırsa güç kaynağı kesinlikle değiştirilmeli.
Bende bu sistemi öneririm. 5600 Ve B550M-K anakart seçilerek alınabilir. 6650XT 3060Ti rakibi bir karttır.
![]()
3050 olmaz 17k ya. İlk sistem olabilir.Hazır Sistem Önerileri;
![]()
![]()
Alion v4 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | PNY RTX 3050 6 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
+Özelleştirmeleri Öznel bir şekilde yapılmıştır kendinizde yapabilirsiniz
Yapmaz. İşlemci bazlı oyunlarda tam sınır ekran kartları onlarda biraz olabilir ama etkilemez. Hikâyeli oyunlarda zaten o işlemcilerle iyi bir ikili olur sorun olmaz yanihocam 6650xt veya 6700xt yi 1080p de oynarsak darboğaz gibi bişey olur mu
Eğer Nvidia istiyorsa diye attım ben de olsam bende almam3050 olmaz 17k ya. İlk sistem olabilir.
hocam 3050 li sistem olmamis sanki cok pahaliHazır Sistem Önerileri;
![]()
![]()
Alion v4 | AMD Ryzen 5 5500 | 16 GB DDR4 | PNY RTX 3050 6 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
+Özelleştirmeleri Öznel bir şekilde yapılmıştır kendinizde yapabilirsiniz
sağol hocamYapmaz. İşlemci bazlı oyunlarda tam sınır ekran kartları onlarda biraz olabilir ama etkilemez. Hikâyeli oyunlarda zaten o işlemcilerle iyi bir ikili olur sorun olmaz yani
İyi yapmışsınız hocam , ama 3060-ti sistemler vardır bence. O kadar kötü durumda değilizdir heralde .Eğer Nvidia istiyorsa diye attım ben de olsam bende almam![]()
Nvidia tarafında bu fiyata başka sistem yok. RTX severler için alınabilecek sayılı alternatiflerden biri.hocam 3050 li sistem olmamis sanki cok pahali
hocam daha beter durumdayızİyi yapmışsınız hocam , ama 3060-ti sistemler vardır bence. O kadar kötü durumda değilizdir heralde .
Durumumuz kötü o kesin , ama 16k ya 3050 li sistem alacak kadar kötü değil.hocam daha beter durumdayız
Nvidia tarafında bu fiyata başka sistem yok. RTX severler için alınabilecek sayılı alternatiflerden biri.