Öneri Hazır Sistem Önerisi

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Bende bu şekilde düşünüyorum ama Asus Rog'u 360 hz alasım var monitöre biraz bütçe koyup lakin 360Hz'den verim alamamaktan korkuyorum açıkcası, pc toplamaktan da anlamadığım için her şeyi sormak zorunda kalıyorum. 360 Hz alıp https://www.gaming.gen.tr/urun/1614...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu sistemi alsam

arkadaşın dediği gibi verimden kaybeder miyim yükselttiğim paraya değmez mi? Grafik ayarlarımı yüksekte kullanmayı tercih etmiyorum pek göz alışkanlığımdan ötürü o yüzden sabit 360 fps imi alabilirim diye düşünmüştüm ben ama işlemci desteklemesi tarzı şeyler konusunda bilgim yok

Ryzen'e karşı biraz ön yargılarım var açıkcası korkuyorum yani araştırıyorum sürekli ama ryzen yükseltmelere karşı biraz zayıfmış gibi anladım ben
İ5 12400f 3070 kullanan arkadaşım var düşükte 250 350 arasi degisiyir

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Bende bu şekilde düşünüyorum ama Asus Rog'u 360 hz alasım var monitöre biraz bütçe koyup lakin 360Hz'den verim alamamaktan korkuyorum açıkcası, pc toplamaktan da anlamadığım için her şeyi sormak zorunda kalıyorum. 360 Hz alıp https://www.gaming.gen.tr/urun/1614...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu sistemi alsam

arkadaşın dediği gibi verimden kaybeder miyim yükselttiğim paraya değmez mi? Grafik ayarlarımı yüksekte kullanmayı tercih etmiyorum pek göz alışkanlığımdan ötürü o yüzden sabit 360 fps imi alabilirim diye düşünmüştüm ben ama işlemci desteklemesi tarzı şeyler konusunda bilgim yok

Ryzen'e karşı biraz ön yargılarım var açıkcası korkuyorum yani araştırıyorum sürekli ama ryzen yükseltmelere karşı biraz zayıfmış gibi anladım ben

7. Dakikayı açıp bakabilirsiniz CSGO'nun benchmarkını yapıyor ondan sonra monitörü kaç hz almak size kalmış. 360'da tam verim alamayabilirsiniz FPS değişkenlik göstereceği için.
270'den güzel verim alabilirsiniz.

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

7. Dakikayı açıp bakabilirsiniz CSGO'nun benchmarkını yapıyor ondan sonra monitörü kaç hz almak size kalmış. 360'da tam verim alamayabilirsiniz FPS değişkenlik göstereceği için.
270'den güzel verim alabilirsiniz.
@Mkann darbogaz cok oluyormu ?

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
1080 p icin sorunlumu hocam ?
Sorunlu denmez'de darboğaz yapar

1080 p icin sorunlumu hocam ?

Hocam monitör degismissiniz galiba hayirli olsun ve hem fps de yüksek fps alsin hemde ekran karti isteyen oyunlarda kalmasin dedik forza ve cs volo batman knayt vs oynuyor sistem yeterlimi ?
teşekkür ederim. yeterli olur ama dediğim gibi 1080'de yapar 2k'da yapmaz.
2k monitör alabiliyorsanız alın derim

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Takilmalar vs olurmu darbogazda kasma gibi ?
ani bir fps düşüşü olup yukarıya çıkar

şöyle alternatif olarak önüne geçilebilir diye düşünüyorum, yüksek hz'li bir monitör alınıp ( 270 ) VSYNC açılıp ani düşüşün önüne geçilebilir

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hocam sogutucu olmayan islemcilerde gamin gende sogutucu secmeden alamiyoruz öyle satilmiyormu hazır sistemler hane soğutucu ayri alip takariz mantigi
hazır sistemler de isteğe bağlı soğutucu alabiliyorsun hepsinde öyle bir seçenek yok özelleştirme kısmından isteğe bağlı alabilirsin. bazı hazır sistemlere istinaden evet değiştiremiyorsun soğutucuyu direk sıvı soğutma ile almak zorunda kalıyorsun

Son düzenleme:

kadir54

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
hazır sistemler de isteğe bağlı soğutucu alabiliyorsun hepsinde öyle bir seçenek yok özelleştirme kısmından isteğe bağlı alabilirsin. bazı hazır sistemlere istinaden evet değiştiremiyorsun soğutucuyu direk sıvı soğutma ile almak zorunda kalıyorsun
Hocam siz sistemde hic watman yaşadinizmi ve onun cozumu varmi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri