- Tepki
- 1
Arkadaşlar 17 19k arasına hazır sistem alacağım Nvidia düşünüyorum ne alayım sizce pek anlamıyorum pcden yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar 17 19k arasına hazır sistem alacağım Nvidia düşünüyorum ne alayım sizce pek anlamıyorum pcden yardımcı olur musunuz
Bütçen artarsa bu alınabilirBende bunu düşünüyorum şuan bı arkadas dedi o paraya 3070 alırsın diye kafam karıştı biraz dediginde 5600 var ama
Bütçeni gereksiz zorlama 3060 ti sistemi al derimZaten çok aştım bütçemi ya dostum birde bişey daha sorcam şimdi ssd ekliycem 1tb ekleyince 700 lira ekliyo şuan üstüne 500gb var ama 1tb hard disk ekledigimde hafizam daha fazla olacak ve yine aynı parayı vercem sence hangisini almaliyim
bütceni zorlarsa almayın diski sonradan alıp ekleyebilirsinizZaten çok aştım bütçemi ya dostum birde bişey daha sorcam şimdi ssd ekliycem 1tb ekleyince 700 lira ekliyo şuan üstüne 500gb var ama 1tb hard disk ekledigimde hafizam daha fazla olacak ve yine aynı parayı vercem sence hangisini almaliyim
1tb hardisk alabilirsin oyunları oraya depolarsın m2 ssd icinde kullanımını yeterlidir 1tb harddiskte oyun olacagı icinZaten çok aştım bütçemi ya dostum birde bişey daha sorcam şimdi ssd ekliycem 1tb ekleyince 700 lira ekliyo şuan üstüne 500gb var ama 1tb hard disk ekledigimde hafizam daha fazla olacak ve yine aynı parayı vercem sence hangisini almaliyim
Bence 1TB SSD alEyw dostum birde SSD hakkında sorum vardı yazdım bir önceki yazımda onun hakkında ne düşünüyorsun ne yapayım sence