Soru Hazır Sistem Önerisi

GZR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
T
Ekran Kartı
T
Merhaba,

Çok anlamadığım için sadece YouTube kaynaklarından faydalanıyorum ama birinin a dediğine bir başkası b diyor o yüzden karar vermek zor.

25-30 bin TL arasına kasa, 6-8K arasına monitör almayı düşünüyorum. Çoğu hazır sistemde 4060 Tİ 8GB var ama 8gb iyi değil diyen çok.

Gamer değilim, çok render işim de olmaz sadece ara sıra popüler birkaç oyunu oynarım. Uzun süre kullanımda sorun yaratmayacak ve stabil kullanılabilir sistem öneriniz nedir?

Teşekkürler

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
3070-4060ti 8gb günümüz oyunlarını oynatır rahat 8 yetmez diyenler ilerisi için diyor ama ilerde zaten bu kartlarda eskicek kastedilen ileri için

• Beğen
Reactions: GZR
KS

GZR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki bu bütçeye uygun hazır sistem tavsiyeniz nedir en fiyat performans bakımından
3070-4060ti 8gb günümüz oyunlarını oynatır rahat 8 yetmez diyenler ilerisi için diyor ama ilerde zaten bu kartlarda eskicek kastedilen ileri için

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
pc hocasınınki çok iyiydi ama kaçtı malesef bir bakınayım boşlukta atarım bulursam

• Beğen

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Merhaba,

Çok anlamadığım için sadece YouTube kaynaklarından faydalanıyorum ama birinin a dediğine bir başkası b diyor o yüzden karar vermek zor.

25-30 bin TL arasına kasa, 6-8K arasına monitör almayı düşünüyorum. Çoğu hazır sistemde 4060 Tİ 8GB var ama 8gb iyi değil diyen çok.

Gamer değilim, çok render işim de olmaz sadece ara sıra popüler birkaç oyunu oynarım. Uzun süre kullanımda sorun yaratmayacak ve stabil kullanılabilir sistem öneriniz nedir?

Teşekkürler
26-27kya 4060 Ti 16 Gb Sistem Vardı Diye Hatırlıyorum Sizi Bi 10 Yıl Götürür Heralde:D

• Beğen

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
  • Beğen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri