- Tepki
- 1
- İşlemci
- Ryzen 5 7500f
- Ekran Kartı
- Msi gforce 4060ti
Arkadaşlar merhaba kendime uzun bi araştırmadan sonra şöyle bir sistem özelleştirdim düşünceleriniz nelerdir garanti almayı düşünüyorum
44k dan daha iyi gibi geldi buEkli dosyayı görüntüle 40098
Arkadaşlar merhaba kendime uzun bi araştırmadan sonra şöyle bir sistem özelleştirdim düşünceleriniz nelerdir garanti almayı düşünüyorum
Hocam çok kararsız kaldım 2 sistem arasında aralarında aman aman bi fark yok gibi sadece benim bazı seçtiğim bileşenler farklı 2 sistemde normalde aynı fiyat44k dan daha iyi gibi geldi bu
![]()
BLADE-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4070 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 Tray ve ASUS RTX 4070 ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bence o fiyatlara 4060ti alınmaz.Amd düşünürsen eğer;Ekli dosyayı görüntüle 40098
Arkadaşlar merhaba kendime uzun bi araştırmadan sonra şöyle bir sistem özelleştirdim düşünceleriniz nelerdir garanti almayı düşünüyorumBe
biri 4060ti diğeri 4070Hocam çok kararsız kaldım 2 sistem arasında aralarında aman aman bi fark yok gibi sadece benim bazı seçtiğim bileşenler farklı 2 sistemde normalde aynı fiyat
psuyu değiştirseydiniz keşkeAldım hocam 4060ti Li sistemi Allah utandırmasın teşekkür ederim destekleriniz ve önerleriz için
Yetersiz mi kalır ilerleyen vakitte olmadı onura değiştiririmpsuyu değiştirseydiniz keşke
Kaliteli degil o yuzdenYetersiz mi kalır ilerleyen vakitte olmadı onura değiştiririm