AMD ekran kartında karar kılmıştım sağolsın kafamı karıştırdınAnakart b650 mt yapılınca 37k ya düşüyor biraz bütçe arttırıp bu alınabilir.PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Ram 2x16 cl36 yapın alırsanız.
Bütçeniz varsa 5060ti alın bence çünkü saf güçte çoğu oyunda 5060ti önde ve teknoloji olarakta 5060ti daha mantıklı. Ha bütçem çıkmıyor 35 in üstüne derseniz alınabilir. Zaten attığım sistemin normal fiyatları 40-41k hazır sistem olunca böyle ucuz.AMD ekran kartında karar kılmıştım sağolsın kafamı karıştırdın
PALIT ın ekran kartları nasıl oluyor soğutmayla alakalı olarak hala gönlüm 9060 dan yana ama
35'in üstü aşırı zor şuan öyle diye diye zorla 35 e çıktım daha üstü olmaz 1650 den geçiş yapıcağım aşırı ağır oyunlar oynayan biri değilim 9060 üzmez diye düşünüyorum. attığım sistemde darboğaz olurmu fikriniz varmıBütçeniz varsa 5060ti alın bence çünkü saf güçte çoğu oyunda 5060ti önde ve teknoloji olarakta 5060ti daha mantıklı. Ha bütçem çıkmıyor 35 in üstüne derseniz alınabilir. Zaten attığım sistemin normal fiyatları 40-41k hazır sistem olunca böyle ucuz.