15.000-17.000 TL Hazır Sistem Rx6700Xt Rx6650Xt

darkasdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Ryzen 5 5600
Ekran Kartı
Rx6650-6700xt
Merhaba bilgisayar almayı düşünüyorum yakınlarımda vatan olmadığı için dünkü sistemi kaçırdım şuan iki bilgisayar arasında kaldım
Diğeri ise
2. Sistem bütcemi zorlayacak sizce hangisini almalıyım veya beklemelimiyim

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
6700xt tavsiye etmiyorum kendim kullanıyorum bir güncelleme geliyor bir anda çöküyor FPS . Amd kanadı uygun fiyatlı olsa da sürücüsü hiç stabil değil bir çok sıkıntısı mevcut tavsiye etmiyorum

KS

darkasdas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Peki rx6650xt de sıkıntı çıkarırmi dünkü sistem çok iyiydi ama herkez şehir merkezinde vatan bilgisayar yakınlarında oturamiyor alamadım ve çok moralim bozuldu tamda bütceme göre sistem ararken gelen sistemdi

PASSİON

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Peki rx6650xt de sıkıntı çıkarırmi dünkü sistem çok iyiydi ama herkez şehir merkezinde vatan bilgisayar yakınlarında oturamiyor alamadım ve çok moralim bozuldu tamda bütceme göre sistem ararken gelen sistemdi
amd stabil bir sürüm yayınlamıyor insanların aklına şu düşünce geliyor acaba yeni güncellemeyi yapsam sıkıntı cıkarmı çökme donma fps düşmesi vs vs vs vs diye gidiyor o yüzden ucuz fakat sürücüleri full problemli kafam rahat olsun 15-20 fps az alayım gibi düşüncelerin var ise nvdia seçeceksin hocam

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
amd ekran kartını hiç önermiyorum dostum ben 6650xt kullanıyorum sürücü bakımından rezillik resmen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri