Hazır Sistem Tavsiye 15k Nvidia

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşlar iyi forumlar. Şuan ki piyasaya daha hakim kişilerin önerilerini almak için yazıyorum. Bir arkadaşa 15k bütçesi var alınabilecek en iyi sistem nedir? Nvidia olmalı, Amd-Intel seçimi yok ikisinden de önerilerinizi isterim ama bu bilgisayarı alıp uzun bir süre yükseltme yapılmayacak yani ilerde yükseltme maliyeti az olması açısından (iyi Intel anakart, ram uyumluluğu vs.) Amd olsa daha iyi olur bence. Parça parça daha uyguna gelmez diye düşündüm ama uygunsa o şekil de olur. Yani en iyi ve en kaliteli pc lazım bütçe dahilinde. Yakınlarda gelecek olan sistem indirimlerini de bekleyebilir tarihi veya zamanı belli olanlar varsa, (1 ay içinde Pchocasının olacak vs. gibi). Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

KS

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
5500 ve 5600 arasında pek fark yok diye biliyorum hatta 5500ün 5600ü tokatladığını söyleyenler var doğrumudur
Doğru değildir.

Kesinlikle şu an alınabilecek tek ürün:

batuhann5

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Doğru değildir.

Kesinlikle şu an alınabilecek tek ürün:

ben şuan için bu sistemi almaktan vazgeçtim taner abinin videosundan ekmek çıkmazsa mecbur buna kalıcaz :))

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
5500 ve 5600 arasında pek fark yok diye biliyorum hatta 5500ün 5600ü tokatladığını söyleyenler var doğrumudur
Yok hocam böyle bir şey. Aldanmayın onlara.

ben şuan için bu sistemi almaktan vazgeçtim taner abinin videosundan ekmek çıkmazsa mecbur buna kalıcaz :))
Taner hocanın sistemini bekleyene kadar stoğu biter bu sistemin. Ben bu sistemi alıp keyfime bakardım. Ayrıca Taner hocanın çıkaracağı sistemler bu sekment olmayacak.

KS

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Arkadaşa attım işlemciyi r5 5600 yap ve anakartı b550m k yapsan ilersi için iyi olur dedim. Gerisi ona kalmış artık :) Alırsa unutmazsam yazarım yine teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri