Hazır Sistem Windows Yükleme

Keremozclk7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistemim elime geçti çok şükür. Bütün bağlantılarını yaptım. freedos olduğu için windows'u kendim atmam lazım. Flash belleği taktım. Delete, esc, f8, f11, f2 bütün tuşları denedim. Ama boot menü açılmıyor. Monitörü açıp kapatıyorum o zaman monitörun no signal yazısı geliyor. Ne yapmam Lazım. Discord Kerem#7365 görüntülü yardım edebilecek varsa burdan beni arayabilir. Anakart'ım Asus prime a320M c

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
f10 deneyin hocam

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Sistemim elime geçti çok şükür. Bütün bağlantılarını yaptım. freedos olduğu için windows'u kendim atmam lazım. Flash belleği taktım. Delete, esc, f8, f11, f2 bütün tuşları denedim. Ama boot menü açılmıyor. Monitörü açıp kapatıyorum o zaman monitörun no signal yazısı geliyor. Ne yapmam Lazım. Discord Kerem#7365 görüntülü yardım edebilecek varsa burdan beni arayabilir. Anakart'ım Asus prime a320M c
hocam usb nin içinde windows yüklümü peki

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Usbde Windows yüklüyse direk yükleme ekranı geliyor olması lazim zaten ama

KS

Keremozclk7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam biosa girin del tuşu veya f2 ile, daha sonra boot sekmesinden flaşı en başa getirin f10 ile kaydedip yeniden başlatın.
Yok hocam gelmiyor ekran. Müsaitseniz discord üzerinden bana yardım edebilir misiniz?

hocam usb nin içinde windows yüklümü peki
Yüklü hocam. Eski sistemime takıp kontrol ettim.

Usbde Windows yüklüyse direk yükleme ekranı geliyor olması lazim zaten ama
Bilmiyorum hocam ekran hiö gelmiyor bana. Sadece monitörü açıp kapatınca geliyor.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Monitör bağlantısını anakart üzerine değil de ekran kartı üzerine yapın.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
aynen hocam no sinyal diyorsa bios güncellemeniz gerekli anakartınız a 320 olduğu için eski sürüm var

farklı pc den usb ye bios yükleyin ve a320 anakartınızı update edin

elinize ryzen 3ncü nesil işlemci gerekli eğerki yoksa bilgisayarcuya götürün o güncellesin

KS

Keremozclk7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
görüntü vermiyordu demi hocam no sinyal
Evet hocam. Ekran kartı bağlantısıyla görüntü almaya çalışıyorum. Ama görüntü gelmiyor boot ve Bios menüsü açılmıyor. Monitörü kapatıp açınca asus yazısı yazıyor.

aynen hocam no sinyal diyorsa bios güncellemeniz gerekli anakartınız a 320 olduğu için eski sürüm var

farklı pc den usb ye bios yükleyin ve a320 anakartınızı update edin

elinize ryzen 3ncü nesil işlemci gerekli eğerki yoksa bilgisayarcuya götürün o güncellesin
Sistemi Gaming gen tr'den aldım. Orda sistemi toplayıp test edip göndermeleri lazımdı. Sizin dediğiniz gibi olması mümkün mü hocam?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Evet hocam. Ekran kartı bağlantısıyla görüntü almaya çalışıyorum. Ama görüntü gelmiyor boot ve Bios menüsü açılmıyor. Monitörü kapatıp açınca asus yazısı yazıyor.

Sistemi Gaming gen tr'den aldım. Orda sistemi toplayıp test edip göndermeleri lazımdı. Sizin dediğiniz gibi olması mümkün mü hocam?
mağlesef öyle hocam anakartınız eski seri olduğunu için bios güncellemesi gerekli

kolay iş zaten sizin işiniz 2dk filan 5 dk ya günceller ztn

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri