intel olsa daha iyi olmaz miBu sisteme görselde eklediğim özelleştirmeleri yap 42,882TL ye al geç.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bu bütçede 7500f in rakibi 13400f li böyle bir sistem yok. Hem zaten intelin son soketi intel alırsanız ilerde işlemci değişirken mecbur anakartta değiştirceksiniz. AMD nin daha ilk soketiintel olsa daha iyi olmaz mi
tamamdır o zaman dediğin gibi aliyorum saolBu bütçede 7500f in rakibi 13400f li böyle bir sistem yok. Hem zaten intelin son soketi intel alırsanız ilerde işlemci değişirken mecbur anakartta değiştirceksiniz. AMD nin daha ilk soketi
Daha iyi bir ekran kartı markası diyorsunda ventus serisi msinin en kötü serisi soğutma konusunda güzel değerler vermiyor. Attığım sistemdeki twin x2 soğutma konusunda tatmin ediciydi![]()
CARNAGE-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 3X OC 12GB / 16GB RAM / 1TB SSD Sistem Tavsiyesi
CARNAGE-4070SUPER sistem tavsiyesi MSI RTX 4070 SUPER ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7600 ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
![]()
CARNAGE-MAG4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Ventus 2X OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CARNAGE-MAG4070SUPER sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
kankam bence bunlara da bak. Daha iyi bir ekran kartı markası için farkın ödenebileceğini düşünüyorum , arkadaşın yaptığı özelleştirmeleri bunun üzerinden de yapabilirsin
Attığım sistemlerin anakartını yanlış okumuşum farkettiğim zaman gönderimi sildim diğer arkadaşın attığı daha mantıklıbunlarada baktım ama 32 gb ram olmuyor 64 oluyor o yüzden bunlari elemistim