Hazır sistem yardım

KS

Grhnekrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Biraz once denk geldim bu nasil olur
Hocam önerilen Skygate sistem daha iyi hele de ekran kartı bakımından.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Biraz once denk geldim bu nasil olur
Eğer Nvidia bir istiyorsanız önerilen sistemde ana kartı ASUS PRIME B660M-K seçeneğine geçilebilir çok fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız eğer bütçeniz varsa ASUS PRIME Z690-P D4 5333MHz(OC) bu ana kartta tercih edilebilir.(ÖZNEL)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Eğer Nvidia bir istiyorsanız önerilen sistemde ana kartı ASUS PRIME B660M-K seçeneğine geçilebilir çok fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız eğer bütçeniz varsa ASUS PRIME Z690-P D4 5333MHz(OC) bu ana kartta tercih edilebilir.(ÖZNEL)
Valla şöyle bir bakındım da yok şaka maka en mantıklı nvidia sistem bu gibi, beklemiyordum bu fiyatları

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Valla şöyle bir bakındım da yok şaka maka en mantıklı nvidia sistem bu gibi, beklemiyordum bu fiyatları
Fiyatları uçurdular geçen konusunu açtığım en uygun fiyatlı bilgisayarlar konusuna baktım ince hesaptaki soul bişey bişey sistemi vardı hocam belki hatırlarsınız 12.500 gibi fiyattı şimdi baktım 13.999 muydu öyle bir şeydi.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Fiyatları uçurdular geçen konusunu açtığım en uygun fiyatlı bilgisayarlar konusuna baktım ince hesaptaki soul bişey bişey sistemi vardı hocam belki hatırlarsınız 12.500 gibi fiyattı şimdi baktım 13.999 muydu öyle bir şeydi.
3 4 siteye baktım kapattım elim gitmedi, koymuşlar üzerlerine bariz şekilde, sonumuz hayır olsun.

KS

Grhnekrm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Ne yapilmali biraz daha beklersem daha mi artar yoksa kampanya felan mi kovalamaliyim intel kampanyasi banada cok etkileyici gelmedi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ne yapilmali biraz daha beklersem daha mi artar yoksa kampanya felan mi kovalamaliyim intel kampanyasi banada cok etkileyici gelmedi
Hocam fiyatlar kesin olmadığından bizde kesin birşey söyleyemiyoruz ben olsam Skygate seçerdim eğer illa Nvidia istiyorsanız bundan önceki bahsettiğim gibi yapılabilir.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Kimse bilemez fiyatları hocam, biraz önce farkettim koymuşlar yani hazır sistemlerin üzerine. Karaborsacılar geçen hafta çıkan sistemi satıyor olabilir, onlara da bakın isterseniz. Elim varmasa da bütçeniz için faydalı oluyor malesef.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri