HAZIR SİSTEM YÜKSELTİLMİŞ PC

BayCe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler;
Rise online oynuyorum onun için bir sistem topladım yeni geldi oyunu kurup indirdim. Sanki görüntüde oyunu oynarken ekranda kesikler oluyor fps 59 civarı bir sorun var gibi ama nedenini bilemedim. sistem özellikleri ve ekran şu şekildedir sizce yetersiz mi yoksa ayarlardan kaynaklı mıdır?

Asus TUF VG249Q 23.8″ 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör​

633fc288e4705.png

KS

BayCe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemin tüm driver güncellemelerini yaptınız mı ?
İnce hesaptan aldım bana dedikleri şey sadece ekran kartını güncelleme yapacakmışım. Bios ve xmp yi kendileri yapıyormuş o yüzden ben hiç müdahale etmedim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
İnce hesaptan aldım bana dedikleri şey sadece ekran kartını güncelleme yapacakmışım. Bios ve xmp yi kendileri yapıyormuş o yüzden ben hiç müdahale etmedim.
1-Ekran kartının driverini güncelleyin.
2-Anakartın marka modeline göre BIOS u kontrol edin, belki güncellenmemiştir, tekrar güncelleyin.
3-Windows Update varsa onları güncelleyin.
4-Chipset driverini kurmadıysanız, kurun. AMD Chipset Driver diye yazın çıkar AMD nin sitesinden.
5-Güncellemeler tam ve eksiksiz ise ve sorun yine devam ediyorsa, kasaya bakın. Tam oturmamış kablo vs olma ihtimali olabilir.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
yotubdan bakın belki düzelebilir windwos update filan invida ayarları sistem ayarları yapılması gerek
bazı ayarları yapmanıza gerek yok bide en son oyunun ayarlarını ayaralayın düzelecektir tahminim

KS

BayCe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1-Ekran kartının driverini güncelleyin.
2-Anakartın marka modeline göre BIOS u kontrol edin, belki güncellenmemiştir, tekrar güncelleyin.
3-Windows Update varsa onları güncelleyin.
4-Chipset driverini kurmadıysanız, kurun. AMD Chipset Driver diye yazın çıkar AMD nin sitesinden.
5-Güncellemeler tam ve eksiksiz ise ve sorun yine devam ediyorsa, kasaya bakın. Tam oturmamış kablo vs olma ihtimali olabilir.
Çok teşekkür ederim yardımın için.

KS

BayCe

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yotubdan bakın belki düzelebilir windwos update filan invida ayarları sistem ayarları yapılması gerek
bazı ayarları yapmanıza gerek yok bide en son oyunun ayarlarını ayaralayın düzelecektir tahminim

Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri