- Tepki
- 17
Sorum başlıkta atıyorum windows 10 kurulumu geliyordur yada windows 10un key olayı falan vardı böyle birşey varmı yoksa biz windows 11 i mi eklememiz lazım yazılımdan?
Deneme surumunde geliyor geneldeSorum başlıkta atıyorum windows 10 kurulumu geliyordur yada windows 10un key olayı falan vardı böyle birşey varmı yoksa biz windows 11 i mi eklememiz lazım yazılımdan?
Deneme sürümünü retail key ile aktif edersek normal versiyona geçiyor mu yoksa key ile temiz format mı denemeliyiz ?Deneme surumunde geliyor genelde
Hocam arkadaşın sorusunun aynısını soracaktım dediği gibimidir?Deneme surumunde geliyor genelde
Deneme sürümünü retail key ile aktif edersek normal versiyona geçiyor mu yoksa key ile temiz format mı denemeliyiz ?
Key girdiginiz anda normal windows oluyorHocam arkadaşın sorusunun aynısını soracaktım dediği gibimidir?
Güvenilir key sitesi varmı bildiginiz keyin nasil girildigi youtubede vardir muhtemelenKey girdiginiz anda normal windows oluyor
çok pahalı 100 liraya rahat bulunurSağlam sitedir ve hızlı gelir
![]()
Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Hazır sistemler windows 11 denemeylemi geliyor 10 diye biliyordum 11 ise daha iyiSağlam sitedir ve hızlı gelir
![]()
Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Sisteme o kadar para veren buna da verir ne var kiçok pahalı 100 liraya rahat bulunur