15.000-17.000 TL Hazır Sistemlerder Hangisi Daha Mantıklı?

Elatnos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
-
Ekran Kartı
-
Az bir bilgim var sistem konusunda bütçem 18k
bu sistemlere baktım farklı sitelerden hangisi daha mantıklı? Önerebiliceğiniz sistem varsa atabilirsiniz.

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
kendi bulduğum hazır sistemlerden tavsiye edicem şimdi attığınız sistemler parasını haketmiyorlar hocam

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
işlemciyi 12400f yükseltebilirseniz bu sistemi (12100f de kalırsa darboğaz yapabilir emin deilim)

daha uygun olsun derseniz bu sistemi

Tavsiyem NVIDİA bir sistem almanız kendim AMD RADEON ekran kartı kullanıcısıyım ve arada sırada oyun oynarken WATTMAN hatası alıyorum ve reset atmadan kurtulamıyorsunuz (bilgisayarı yeniden başlatmak) bu durum biraz canınızı sıkabilir ve ilk sistemi satın alırsanız DLSS farkı ve saf kas gücü farkını hissedersiniz hocam

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
işlemciyi 12400f yükseltebilirseniz bu sistemi (12100f de kalırsa darboğaz yapabilir emin deilim)

daha uygun olsun derseniz bu sistemi

Tavsiyem NVIDİA bir sistem almanız kendim AMD RADEON ekran kartı kullanıcısıyım ve arada sırada oyun oynarken WATTMAN hatası alıyorum ve reset atmadan kurtulamıyorsunuz (bilgisayarı yeniden başlatmak) bu durum biraz canınızı sıkabilir ve ilk sistemi satın alırsanız DLSS farkı ve saf kas gücü farkını hissedersiniz hocam
saf kas gücü farkını hissedersiniz hocam
demişsin o konuda nvidia değil amd öndedir yanlış bilgilendirme olmasın. Nvidia sadece yazılım kanadında yaptığı devrim ile tamamen o yönde lider oldu. Bunun kanıtı da zaten eski tip oyunlarda ve özellikle eski ağır motora sahip oyunlarda amd kartlar öne geçer. Yanlış algı olmasın :D

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
saf kas gücü farkını hissedersiniz hocam
demişsin o konuda nvidia değil amd öndedir yanlış bilgilendirme olmasın. Nvidia sadece yazılım kanadında yaptığı devrim ile tamamen o yönde lider oldu. Bunun kanıtı da zaten eski tip oyunlarda ve özellikle eski ağır motora sahip oyunlarda amd kartlar öne geçer. Yanlış algı olmasın :D
saf kas gücünde 3060 ti önde gidiyor + olarak dlss göz önüne aldığımızda hocam konuşmaya gerek kalmıyor daha fazla :D

AHMETAKDAĞ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
34
Hocam i5 12400f 3060 12gb 1tb 4400 hızlarında ssd 16gb ramli kasam var ne kadara alırsın ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri