Hazır Toplanmış Pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar yaşı küçük kuzenlerim için masaüstü bir bilgisayar almak istiyorum. Bütçe 2000 tl ve mönitördür klavyedir mausedir hepsi içinde olacak. Yardımcı olur musunuz? Tek tek parçaları alıp birleştiremem de hazır kasa lazım.

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ne demek ben teşekkür ederim....

Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim. Bilgisayarı kendim için bakmıyorum bir akrabam çocuklarına almak istiyor ve bütçe maksimum 2200 bu fiyata alternatif var mı? Dolar çok pahalı biliyorum ama bütçeye uymadı işte. Tekrardan kusura bakmayın.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Maalesef ki doların yükselişi ve fiyatların artması sistemleri çok etkilemiş.Hala alabileceğinizin en iyisi size önceden önermiş olduğum bilgisayar oluyor

HakPerest1167' Alıntı:
Enes Değirmenci' Alıntı:
Tabi bakabilirim beklemede kalın.....

Ek olarak ben bunu buldum https://urun.n11.com/masaustu-bilgi...-1tb-4gb-215-full-masaustu-bilgisa-P201218163 nasıl bu? Ben anlamıyorum öyle rastgele baktım. Bu arada ilgilendiğiniz için tekrardan teşekkürler.

Başındaki i7 yazısına inanmayın hocam intel 1.nesil i7 düşünün bu yıl 9.nesil çıkıcak ve o işlemci sıfır değil 2.el ondan dolayı öyle ürünlere bakmayın hocam hem paranıza hemde size yazık olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri