Kargoya vermemişler miSizce napmalıyım geçen günlerde bayram dolayısıyla kargolar kapalıydı ama bugün kargoların yola çıkacağı belirtilmişti sizce yarını mı beklemeliyim napmalıyım
Ben 14 Haziran' da almıştım bugün geldi. Toplam 9 iş gününde geldi. Geleceği zaman kargo firmasından SMS geliyor.Sizce napmalıyım geçen günlerde bayram dolayısıyla kargolar kapalıydı ama bugün kargoların yola çıkacağı belirtilmişti sizce yarını mı beklemeliyim napmalıyım
Evet kargoya verilmedi hala hazırlanıyordaKargoya vermemişler mi
Daha yeni bayramdan çıktık normaldir bekleyim birazEvet kargoya verilmedi hala hazırlanıyorda
Ayn sadece 5 iş günü olmuş ztn en geç 10 iş gününde falan gelir diye düşünüyorumDaha yeni bayramdan çıktık normaldir bekleyim biraz
Sistemi açtım ve anakart olarak farklı bir şey göndermişler. Siz açarken dikkatli olun. @GencergamingAyn sadece 5 iş günü olmuş ztn en geç 10 iş gününde falan gelir diye düşünüyorum
Değişim yokmu pekiSistemi açtım ve anakart olarak farklı bir şey göndermişler. Siz açarken dikkatli olun. @Gencergaming
Desteğe yazdım 1, 2 güne dönerler. Olumlu döneceklerini düşünmüyorum.Değişim yokmu peki