HD 4670 metro 2033 redux'ta 80 dereceyi görüyor

Semihh35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba sorum başlıktaki gibidir ekran kartım Sapphire ati hd 4670 küçük fan bloğuna sahip olan bir kart kartın fan hızını %75-80 yapmama rağmen sıcaklıklar sadece 1-2 derece oynuyor. Biliyorum metro çok grafik isteyen bir oyun ama bu sıcaklıklar sizce normal mi? bana çok normalmiş gibi gelmedi.

KS

Semihh35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
20221016_185359.jpg

KS

Semihh35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Yardım edin lütfen bu oyun için bu sıcaklık normal midir?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merak etme eski gpu lar özellikle hd serileri çok ısınıyor bende ki hd6870 de oyunlarda 76 78 derecelerde geziyor kasa ön mesh 6 fan var eğer alttaki resimde görünen kartsa fanı öyle ahım şahım bir fan sistemi değil fazla ısı düşürmez bendekide bazen sesi çok çıkmasın diye düşürüyorum :) açıp temizlemekle de uğraşmak istemiyorum şu anlık kalsın diye bozulursa uğraş dur eski donanımlar :) Eğer kartın ilk kullanıcısı isen ve açıp macunu yenileyip kapatabilirim risk alırım dersen mx4 gibi orjinal macun alıp sürebilirsin belki 70 lere düşer

Ekli dosyalar

• hdati4000.jpg
    hdati4000.jpg
    70.2 KB · Görüntüleme: 4
KS

Semihh35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Egzoz fanı çok toz tutuyor kartı daha dün aldım ve taktım kartı aldığım yerde bakımları yapıldı fan yağlandı ama yinede bu sıcaklıklara çıkıyor ilk işim kasa egzoz fanını temizleyip fanı yağlamak olacak.

KS

Semihh35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merak etme eski gpu lar özellikle hd serileri çok ısınıyor bende ki hd6870 de oyunlarda 76 78 derecelerde geziyor kasa ön mesh 6 fan var eğer alttaki resimde görünen kartsa fanı öyle ahım şahım bir fan sistemi değil fazla ısı düşürmez bendekide bazen sesi çok çıkmasın diye düşürüyorum :) açıp temizlemekle de uğraşmak istemiyorum şu anlık kalsın diye bozulursa uğraş dur eski donanımlar :) Eğer kartın ilk kullanıcısı isen ve açıp macunu yenileyip kapatabilirim risk alırım dersen mx4 gibi orjinal macun alıp sürebilirsin belki 70 lere düşer
Evet alttakinin aynısı sadece pcb rengi benimkinin mavi.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Evet alttakinin aynısı sadece pcb rengi benimkinin mavi.
Bende ki de küçük fan sinek vızıltısı gibi ama bende ki 2x6 pin 256 bitlik o fan hiç yetmez ona :) sizde ki o fanla anca o derecede takılabiliyor ama illa olması gereken 72-76 gibi dereceler için iyi bir macun sürülebilir (büyük ihtimalle ucuz çin işi macun sürülmüştür) ben olsam 90 a tırmanmadığı sürece ellemezdim kasanızın hava sirkülasyonu iyi olsun kışın için sorun değil de yazın o 90 olacaktır rahat o zaman sorun olur? Neden o kartı aldınız çok ucuzsa bir şey diyemem ama çok yetersiz bir kart sanırım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri