Samsung EVO 980 Pro 1TB 7000 okuma 5000 yazma m2 ssd kullanıyorum steamde 130 dan fazla oyun var çoğu oyunum 100 gb 50 gb 60 gb falan ssd dolsa sizce sistem yavaşlar mı yoksa hdd tavsiye eder misiniz oyunlar için
hocam anakartta tek ssd yuvası mecvut sata ssd için bir ssd yuvasına daha mı ihtiyacımız varoyunlar için hdd tavsiye edilir fakat ben olsam sata ssd alırdım hem uzun ömürlü hem daha hızlı hddler biraz sıkıntılı parçalar
hayır sata ssdler için genellike 2-4 yuva bulunur anakartınız nedir? kesinllikle vardır hddlere benzeyen bir yapısı var zaten kasa içinde vida ile monte oluyor örneğin benim kasamda 6adet yer var koymak için 4 adette hdd ve sata ssd tepsisi bulunmakta o yüzden sizde sata ssd alın takması vs çok basit zaten tek kablo ile bağlanıyorhocam anakartta tek ssd yuvası mecvut sata ssd için bir ssd yuvasına daha mı ihtiyacımız var
anakartım asus prime a620m-k hocam ayrietten 3 4 yuvanın hepsine takabiliyor muyuz sata ssd 2x 500 gb olucak şekildehayır sata ssdler için genellike 2-4 yuva bulunur anakartınız nedir? kesinllikle vardır hddlere benzeyen bir yapısı var zaten kasa içinde vida ile monte oluyor örneğin benim kasamda 6adet yer var koymak için 4 adette hdd ve sata ssd tepsisi bulunmakta o yüzden sizde sata ssd alın takması vs çok basit zaten tek kablo ile bağlanıyor