abseto' Alıntı:onur.firatt' Alıntı:Dönem başı okul açılacağından istek düşer şimdiden koy satmak zorunda değilsin piyasayı değerlendirmiş olursun.
haklısınız hocam. üşenmezsem 1-2 güne koyarım![]()
Çok zor değil 3 fotoğraf bir kaç da "tık" a bakıyor.
abseto' Alıntı:onur.firatt' Alıntı:Dönem başı okul açılacağından istek düşer şimdiden koy satmak zorunda değilsin piyasayı değerlendirmiş olursun.
haklısınız hocam. üşenmezsem 1-2 güne koyarım![]()
onur.firatt' Alıntı:abseto' Alıntı:haklısınız hocam. üşenmezsem 1-2 güne koyarım![]()
Çok zor değil 3 fotoğraf bir kaç da "tık" a bakıyor.Hayırlı satışlar.
abseto' Alıntı:onur.firatt' Alıntı:Çok zor değil 3 fotoğraf bir kaç da "tık" a bakıyor.Hayırlı satışlar.
Hocam doğruda ben üşengeçlikten yemek yemiyorum su içmiyorum :3 fotoğraf felan benim için çok büyük bir iş :
:
![]()
onur.firatt' Alıntı:abseto' Alıntı:Hocam doğruda ben üşengeçlikten yemek yemiyorum su içmiyorum :3 fotoğraf felan benim için çok büyük bir iş :
:
![]()
Hayata tutun zamanla bu huyun sana sıkıntı yaşatacaktır.
abseto' Alıntı:onur.firatt' Alıntı:Hayata tutun zamanla bu huyun sana sıkıntı yaşatacaktır.
evet çıkarttı. asosyallik yüzünden çok problem yaşadım :zaten çok da memnun değilim ama yapacak başka birşey bulamıyorum oturduğum yerde arkadaş olabilceğim kimse de yok .s işte üniversiteyle beraber sosyalleşirim diye düşünüyorum
![]()