Hdd Görmeme Sorunu

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cihaz hdd i gormuyor sdd den actigim zaman.
Hdd den actigim zaman sdd i goruyor ama direk hdd ile aciyorsdd i pas ediyor.

Herseyi denedim.
Biosu kurcaladim ayarlari yeniden kurdum.
Windows u yeniden kurdum
Benim dusuncem HDD 1 atB
Sdd 250 gb ondan olabilir mi?

1 haftadir cozemedim olayi birseyi gozumden kaciriyorum veya bilmiyorum

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Hdd vs Sdd

Merhaba,

Windows' un arama kısmında ''sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir. '' diye arama yapın. İlk çıkana tıklayın burada gözükmesi lazım.

KS

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam tesekurler ama yine ayni. Hdd i gormuyor. Bios tan goruyor ama windows gormuyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer HDD 'niz boş ise okuma/yazma biçimi farklı olabilir veya harfi atanmamış olabilir. Başlata Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir yazın ve girin açılan pencerede altta Disk 0 / 1 diye bir bölüm var buradan diskinizi bulun Disk numarasının karşısında ki bölümde Uzun bir renkli çizgi olur eğer bu renk Mavi veya Sarı ise Harf atanmamıştır bunu şu şekilde anlarsınız renkli çizginin altında diskin adı ve parantez içinde harfi yazar yoksa parantez içinde harf sağ tıklayın Sürücü harfi veya Yolu değiştir deyin ve açılan pencerede Ekle 'ye tıklayın sonra Tamam deyin hepsi bu kadar. Eğer siyah ise o renk kısmı HDD 'nizin okuma formatı yanlıştır ve atanmamıştır o renkli olan bölüme sağ tıklayın ve Biçimlendir diyin "içinde ki veriler silinecek haberiniz olsun" sonra açılan pencerede iki şekilde çıkabilir menü Windows 10 ise bir sayfadan oluşur direk Birim etiketi (yani Disk adı) yazıp Dosya sistemini NTFS ve Ayırma birimi boyutunu da Varsayılan olarak ayarlayıp Tamam dediğinde işlem tamamlanır eğer Windows 7 ise bir çok sayfa halinde ileri diyerek ayarları girersin ayarlar yine aynı şekilde olacak.

KS

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam aksama deniyecegim insallah okurm.

Simdiden tesekurler

KS

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam hdd i huldumm zorboldu ama duzeldi sizin tavsiyenizi uyguoadik sak diye buldum.

Tesekurler

KS

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam var. Digeri de . Windowds 10 eski web camerayi gormuyor usb i goruyor ama kendisini gormuyor.

Bu cihaza driver yok diyor.

KS

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ozur dileyerek yaziyorum. Cok meskuldum
Camera su
LifeCam VX-1000

Tesekurler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kameranızın yazılımı var ancak Windows 7 32 / 64 Bit sürümleri destekleniyor en son https://www.microsoft.com/accessories/tr-tr/d/lifecam-vx-1000 bu linkten indirin Windows 8 veya 10 kullanıyorsanız kurulumu yaparsınız ancak uygulama açma işleminde uyumluluk modunu kullanın Windows ona göre bir ayar çeksin. Çalışabilirde çalışmayabilirde ama bir deneyin.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım, donanım tanımama sorunun var gibi aygıt yöneticisinde kamera takılıyken üzerinde ünlem işareti olan bir aygıt görünüyor mu?

KS

Djowani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet onu goruyor orda sikintti yok ama camerayi acttim zaman destekkemiyor diye hatta veriyor. Pc goruyor ama desteklemiyor driver yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
En son Windows 7 32 ve 64 bit sürücü desteği var sadece Windows 8 / 10 kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklı. Çözüm önerim yok kameranızı değiştirmeniz veya Windows 7 'ye geçmeniz gerek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri