hdd kablo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar toshiba extended 3.0 hdd stabil çalışmıyor kabloya kolum çarpsa pc görmüyor bir daha görünceye kadar 40 takla atıyor bugün bir veri kopyalıyım dedim zehir etti 0 byte düşüp duruyor ya da hiç başlamıyor %0 da kalıyor nedeni ne olabilir acaba eğer kablodansa kabloyu nereden bulabilirim? hdd nin ve kablonun resimleri linktedir.
https://hizliresim.com/2JmEMO
https://hizliresim.com/76E6Em

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kablodansa bilgisayarın usb portlarını bozma gibi bir ihtimali var mı bi başıma gelmişti usb portlar kitleniyordu yine arada yapmaya başladı bir de soketteyse tahmini ne kadar masraf çıkar

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
harici hdd yi taktığım zaman bazen marş almayan motor gibi dıt dıt diye ses çıkarıyor aktif işlemdeyken de cızırtı gibi tuhaf sesler geliyor nedeni ne olabilir

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam demin yönetici olarak çalıştırmamıştım programı linkleri yeniledim bir daha bakabilir misin bu arada garantisi yok

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
veri aktarma da sorun yaşıyorum ama hala yedek alamadım dünden beri 355 byte a düşüyor kalıyor yada 355 ten 0 byte a düşüp kalıyor

https://hizliresim.com/Pl42V6 buradakiler ne anlama geliyor acaba

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarcı ya gösterdim cızırtı gibi olan ses gelmedi çok fazla dedi gidici dedi ama fazla güvenme dedi

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
elimde patlar diye fazla kurcalamadım içinde ne var dedi bende yedekler var dedim pc formatlamıştım götürmeden önce. istersen kutusunu değiştirebiliriz dedi gerek yk evde 2.0 kutu var dedim orada açtırdım evde denedim zor gördü pc gördüğünde de kullanabilmek iin biçimlendirmeniz gerekiyor diye hata veriyordu adamı aradım böyle böyle oldu diye dediğim gibi yeni hdd al dedi. Birde pc nin usb portlarında sıkıntı olabilir dedi zaten arada kilitleniyor usb portlar bir kere garantiye gitmişti bu yüzden başka birine sordum chipset ten veya ekran kartından olabilir dedi acerlarda ekran kartı kronik sorun yapıyormuş herhalde chipset basan yerler oluyormuş galiba ama 200 300 lira masraf çıkar dedi bende kurcalamadım artık satsam 300 lira anca eder zaten pc iş bulursam kasa toplamayı düşünüyorum buda sunum için çalşsa yeter bana :D yani anlayacağın öylece kel kör idare ediyor şu an hdd fazla güvenme dedi ama her an elimde patlayabilirmiş

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
taşınabiliri kastediorsan 3.5 luk hdd kutusu var evde 2.0 çalışan ona taktım pc zor gördü gördüğünde de biçimlendirmeden kullanamazsın diye hata verdi.
pc nin kendi hdd sini diyorsan sentinel pro ile taratmıştım sıkıntı çıkmadı işletim sistemi kaynaklı olabilir diye de format attım dünden beri fazla da kullanamadım pc yi kullandığım sürede bir kitlenme olmadı usb portlarda

KS

hslr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şu anlık bir sıkıntı yok inşallah olmaz :) yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim sağolun

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ben teşekkür ederim başka sorularınız için yeniden bekleriz konuyu kapatıyorum eğer aynı problem devam ederse özelden ulaşırsanız konuyu geri açarım iyi günler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri