HDD öneri

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
CMR sürücülü 4 TB HDD (dahili SATA) arıyorum. NAS HDD olmamalı. Genel kullanıma yönelik PC için HDD veri, resim, video saklamak üzerine.

İndirimli veya uygun fiyatlı ürünler tercihimdir. Güvendiğiniz markaları önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Bu model de eğer yanlış bilmiyorsam malesef NAS türünde. Kişisel bilgisayarda depolamada sorun çıkarıp çıkarmadıklarını inceleyim bari. En azından İronWolf ve Pro modelleri güvenilir diye biliyorum.

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Attığım listeden bakabilirsin.
Bu IronWolf olayını çözemedim. Normal PC için uygun mudur, değil midir? Onu anlamaya çalışıyorum. NAS için optimize edilmiştir demişler ancak belki de PC için de uygundur. Ancak bir rehber veya bilgi bulamadım çevrede. Olmadı hafta içi servisini arayıp bilgi almaya çalışacağım.

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Edindiğim yabancı bir kaynaktan wd40ezrz model numaralı HDD'nin sürücüsü CMR olduğunu öğrendim. Ancak WD Blue yeni versiyonlarında sanırım SMR kullanmış. Satıcı sürpriz yapıp yeni modelinden gönderirse yine SMR ile uğraşacağım gibi.

IronWolf modellerine gelince onların yeni modelleri de CMR ama normal PC diski olarak sıkıntısız çalışıyorsa alayım diyorum. Bir ürün iade ettim SMR olduğu için. Bu sefer de CMR alayım derken başka sıkıntı yaşamayım. Muhtemelen Skyhawk gibi değildir. Aslında IronWolf sipariş etmeyi istiyorum eski bir disk almaktansa daha iyi olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri