HDD önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vatandan alabileceğim 1 TB HDD öneriniz var mıdır? Bütçe olarak hard disk fiyatlarını bilmediğim için bişey diyemiyorum ona göre ayıracağım. Orta halli f/p bir HDD önerirseniz sevinirim (vatanda bulunan) Ayriyeten Sharkoon TG5 pro kasada hdd yeri vardır sanırım?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Alabileceğiniz 2 iyi marka ve model var. Aslında 3 ana marka var ama en bilindik ve en çok tercih edilenleri söylüyorum.

WD Blue 7200 RPM veya Seagate BarraCuda 7200 RPM bu ikisinden birisini alabilirsiniz. Ben yıllardır 3 adet WD marka disk kullanıyorum çok memnunum. Birisi 7 yıllık WD 3TB Green diğeri ikisi WD Blue 7200 RPM birisi 1 buçuk yıllık diğeri 6 aylık bir ürün.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Alabileceğiniz 2 iyi marka ve model var. Aslında 3 ana marka var ama en bilindik ve en çok tercih edilenleri söylüyorum.

WD Blue 7200 RPM veya Seagate BarraCuda 7200 RPM bu ikisinden birisini alabilirsiniz. Ben yıllardır 3 adet WD marka disk kullanıyorum çok memnunum. Birisi 7 yıllık WD 3TB Green diğeri ikisi WD Blue 7200 RPM birisi 1 buçuk yıllık diğeri 6 aylık bir ürün.

Kasamda hdd yeri vardır değil mi? Teşekkür ederim bu arada

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasanınız marka modelini verin bakalım. Her kasada en az 1 adet disk yuvası olur. Eğer hali hazırda HDD kullanıyorsanız onu da belirtin ki o dahil kaç yuva kullanabilirsiniz bakalım.

KS

emirrd0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasanınız marka modelini verin bakalım. Her kasada en az 1 adet disk yuvası olur. Eğer hali hazırda HDD kullanıyorsanız onu da belirtin ki o dahil kaç yuva kullanabilirsiniz bakalım.

Sharkoon TG5 Pro kasam. Şu an sata ssd var sadece kasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri