HDD Performansı Nasıl?

Blue Life

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Merhaba arkadaşlar.

1 TB'lik bir harddiskim var.
Crysis kurmuştum ama oyunun dakikalarca açılmaması, oyun içi videolarda donmalar, oyunda donmalar yaşanmıştı. Bende oyunu harddiskten kaldırıp SSD'ye kurdum. Bahsetmiş olduğum problemleri burada yaşamadım.

Crystal Disk Mark (Crystal Disk İnfo programında Harddisk görünmüyor) programına göre HDD'nin durumu sizce nasıl?

HDD.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba arkadaşlar.
Crysis kurmuştum ama oyunun dakikalarca açılmaması, oyun içi videolarda donmalar, oyunda donmalar yaşanmıştı. Bende oyunu harddiskten kaldırıp SSD'ye kurdum. Bahsetmiş olduğum problemleri burada yaşamadım.

Crystal Disk Mark (Crystal Disk İnfo programında Harddisk görünmüyor) programına göre HDD'nin durumu sizce nasıl?

Ekli dosyayı görüntüle 24286
Hd tune pro ile bad sector taraması yapın, sağlık kısmıda yeşil ok yazıyorsa sorun yoktur.

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhaba arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 24286
kullandığın harddiskin değerleri ile bunları karşılaştırman gerekiyor :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri