HDD Problemi Acil

Elvent Yıldıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Merhaba,[/font]
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Yeni bir bilgisayar topladım 10 gün öncesine kadar. SSD+HDD olarak kurulum yaptım, windows SSD'de oyun vb daha az gereksinim olanlar ise HDD'de olacaktı.[/font]

[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Ancak bu HDD üzerinde bilmeden bir kaç oynama yaptım(ellerim kırılsaydıda dokunmasaydım), Dinamik falan yazmaya başladı, işin ilginç tarafı ben bu "Dinamik" diski normale çevirmeye calısıyorum "[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]AOMEI Dynamic Disk Manager Unlimited Edition[/font][font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]" adlı program yardımıyla, ancak reset attıktan sonra yine aynı. Ayrıca bu HDD'ye ne yaparsam yapayım, reset atınca eski haline geliyor? Biçimlendir diyorum veya içindekileri manuel olarak kendim siliyorum, ama reset attıktan sonra yine aynı. Ben bu sorunu nasıl çözerim? Hayır çok ilginç reset attıktan sonra sildiğim her şeyin geri gelmesi. Ve Format atayım diyorum oradan sileyim, silme kısmı açık değil oradada çok ilgin. vallahi. Lütfen yardım edin yoksa bu HDD'yi vallahi kırıp atıcam[/font]

[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]
1g0vzN.png
[/font]

KS

Elvent Yıldıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Vallahi ne sildim inan hatırlamıyorum, yanıt için çok teşekkürler birazdan başlayacağım denemeye

KS

Elvent Yıldıran

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@Expert , çok özür dilerim atlamışım bir olayı :) Evet win 8 ile sorun cozuldu, disk silindi ve temel diske dönüştürüldü. Çok teşekkür ederim ilginize :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri