HDD Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyhmusaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşımın sistemindeki takılı olan HDD arıza verdiğinden dolayı yeni bir HDD almaya karar verdi. Sisteminde SSD yok ama sormama rağmen kullanmayı düşünmemekte. Bu sebepte aklıma gelen Seagate Baracude 7200rpm 1TB (338,64 TL) modeline karar verdim. Bunun dışında önereileceğiniz HDD varmıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Benim tüm disklerim WD markasından. 1 adet 3 TB WD Green IntelliPower(7-8 sene oldu diyebilirim) + 2 adet WD Blue 1 TB 7200RPM(Birisi 1 sene 6 ay kadar diğeri 1 senesini henüz doldurmadı) ve daha bu diskler tek bir sorun çıkartmadı. Ben oldukça memnumun. Önerim WD Blue 1 TB 7200 RPM olur size ama seçtiğiniz diskte oldukça iyi bilinen bir ürün ailesinden güncel ürün. Oda alınabilir.

KS

seyhmusaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ugur.gozaydin' Alıntı:
Benim tüm disklerim WD markasından. 1 adet 3 TB WD Green IntelliPower(7-8 sene oldu diyebilirim) + 2 adet WD Blue 1 TB 7200RPM(Birisi 1 sene 6 ay kadar diğeri 1 senesini henüz doldurmadı) ve daha bu diskler tek bir sorun çıkartmadı. Ben oldukça memnumun. Önerim WD Blue 1 TB 7200 RPM olur size ama seçtiğiniz diskte oldukça iyi bilinen bir ürün ailesinden güncel ürün. Oda alınabilir.

Teşekkür ederim Hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri