bende ssd var yine uzun sürüyor hdd de daha uzun sürer çok sıkılırsınRDR 2 yüklemek istiyorum fakat fazla yer kapladığı için HDD' ye yüklemeyi düşünüyorum ne kadar sürede açılır çok uzun sürer mi ?
Şu an Kioxia 1 TB M2 SSD takılı. Ayrı yeten 500 GB Toshiba HDD takmayı düşünüyorum.RDR 2 120GB ortalama yer kapladığı söyleniyor. (gereksinimlerde 150gb boş disk alanı)
Çok uzun derken biraz oyuna, grafik arayüzüne bağlı olacak.
Açılış süresinden geçtim. Oyun oynarken ciddi olumsuz performans verip vermemesi daha önemli hale gelecek. Oyun sırasında hafif anlık donma vb.
Şu an elinizde ne var? 1TB m.2 ssd?
SSd de başka büyük hacim kaplayan, pek sık oynamadığınız başka oyun, uygulama vs varsa bunları HDD ye atarak yer durumuna bakın.
Favori oyununuz SSD de kalır. Genel bir bakım-temizlik ile kullanılmayan dosya, uygulama kaldırarak da yer açabilirseniz, favori oyununuzun SSD de kalması daha iyi olur diye düşünüyorum.
yüklemekte sorun olamz açarken sorun olur yavaş açılır yaniŞu an Kioxia 1 TB M2 SSD takılı. Ayrı yeten 500 GB Toshiba HDD takmayı düşünüyorum.
Oyun içi drop olmazsa sıkıntı değil, drop olur mu ?yüklemekte sorun olamz açarken sorun olur yavaş açılır yani
olmazOyun içi drop olmazsa sıkıntı değil, drop olur mu ?
Katılıyorum PS4'ü HDD İle kullanıyorum yüklemelerde bekleme süremin artması dışında ssd ile hiçbir farkı yok oyunu akıcı şekilde oynuyorum.