- Tepki
- 3
Bağlantılar olduğu sürece kasanın dışında bile çalışır hocamArkadaşlar selam herkese öncelikle hdd rafım yok kasayı açtığım anda böyle bi göz çıktı buna sabitledim hdd'yi bir sorun olur mu veya öneriniz varmı cevaplarsanız çok sevinirim iyi günler
Montaj sonrası kızaklı sistem de olabilir hocam, enteresan şeyler yapılıyor kasalarda. 2 yuva var yazmışlar aradım aradım en son PSU kabininin tavanına 4 delik yapmışlar ordan çıkmıştı benim yuvaKasa marka ve modelinizi verirseniz daha rahat yardımcı oluruz.
Böyle bakınca orası HDD yuvasıymış ve kasadaki 4 tane tırnağa takılması gerekiyormuş gibi duruyor.
Vento vg11 a RGB modeli hocamKasa markası ve modeli nedir ?
Çoğu sistemde olduğu gibi PSU nun diğer tarafında kalıyor yuvalar hocam bu parça oturmadı mı oraya ?Vento vg11 a RGB modeli hocam
Hocam bu şekil oldu sanırım delikler tam denk geldi vidalıycam böyle değil mi yanlışşam düzeltinÇoğu sistemde olduğu gibi PSU nun diğer tarafında kalıyor yuvalar hocam bu parça oturmadı mı oraya ?
Şuanlık doğru gibi. PSU'nun olduğu tünelde ön tarafta olması lazım tırnakların. Oraya oturtup vidası varsa sıkın.Hocam bu şekil oldu sanırım delikler tam denk geldi vidalıycam böyle değil mi yanlışşam düzeltin
Şu kısımdan bahsediyorsunuz dimj hocamŞuanlık doğru gibi. PSU'nun olduğu tünelde ön tarafta olması lazım tırnakların. Oraya oturtup vidası varsa sıkın.
Evet tam olarak orası.Şu kısımdan bahsediyorsunuz dimj hocam
Orası muhtemelen hocam deneyin oturması lazımŞu kısımdan bahsediyorsunuz dimj hocam
Tamamdır montajlıyorum anlık olarak veri sağlayacağım hocamEvet tam olarak orası.
Hocam çok güzel ilerliyordum taki sata kablosunu takamıyorum zemin yüzünden sığmıyor ne yapmam lazım?Evet tam olarak orası.
L soketli hocam daha kolay takılması lazım aslında yukarıdan deniyorsunuz değil mi ? Üstündeki metalleri kontrol ettiniz mi yamuk görünüyor resimde tam göremedimHocam çok güzel ilerliyordum taki sata kablosunu takamıyorum zemin yüzünden sığmıyor ne yapmam lazım?
Anakart tarafındaki kablo düz ise yerlerini değiştirin.Hocam çok güzel ilerliyordum taki sata kablosunu takamıyorum zemin yüzünden sığmıyor ne yapmam lazım?
Bir sata kablosu daha var ikiside düz takılması daha kolay onu takayım istersenizL soketli hocam daha kolay takılması lazım aslında yukarıdan deniyorsunuz değil mi ? Üstündeki metalleri kontrol ettiniz mi yamuk görünüyor resimde tam göremedim
Hocam son şekil bu kapağı kapatıp pc ye start vericemL soketli hocam daha kolay takılması lazım aslında yukarıdan deniyorsunuz değil mi ? Üstündeki metalleri kontrol ettiniz mi yamuk görünüyor resimde tam göremedim
Hocam tamam hallettim hepinize çok teşekkür ederim sağlıcakla kalınL soketli hocam daha kolay takılması lazım aslında yukarıdan deniyorsunuz değil mi ? Üstündeki metalleri kontrol ettiniz mi yamuk görünüyor resimde tam göremedim