Hdmi Ile Oyun Oynarken Oyun Akıcı Değil

noka2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Linkteki hdmi kablosunu aldım ve laptopu televizyona bağladım. Oyun oynarken oyun çok akıcı değil gibi hissediyorum. Bir de arada bir takılıyor gibi. Nedeni ne olabilir çözümü nedir? Hdmi ile bağlamadan normal bir şekilde oynarken sıkıntı olmuyor. Oynadığım oyun Spiderman Remastered .

KS

noka2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yardımcı olur musunuz?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Laptoptaki veya televizyondaki hdmi çıkışı eski bir çıkış olabilir

ardarb45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Linkteki hdmi kablosunu aldım ve laptopu televizyona bağladım. Oyun oynarken oyun çok akıcı değil gibi hissediyorum. Bir de arada bir takılıyor gibi. Nedeni ne olabilir çözümü nedir? Hdmi ile bağlamadan normal bir şekilde oynarken sıkıntı olmuyor. Oynadığım oyun Spiderman Remastered .

Televizyona bağladığında yenileme hızı ayarlarını yaptın mı ?

KingDeViL

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
73
Çözünürlük büyüdüğü için kasması normal. Büyük ihtimal diz üstü bilgisayarının hdmi çıkışı anakarttaki görüntü çipsetine bağlıdır. Dizüstü bilgisayarın yeniyse Mux swich vardır. Ayarlardan hdmi çıkışını ekran kartından gücünü alacak şekilde ayarla.

Mesela benim dizüstü bilgisayarımda mux olmadığı için ekran kartından çıkış alamıyorum. Bağladığım monitör kasıyor bu yüzden.

1701371136768.png

KS

noka2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Televizyona bağladığında yenileme hızı ayarlarını yaptın mı ?
hayır nasıl yapılıyor?

Çözünürlük büyüdüğü için kasması normal. Büyük ihtimal diz üstü bilgisayarının hdmi çıkışı anakarttaki görüntü çipsetine bağlıdır. Dizüstü bilgisayarın yeniyse Mux swich vardır. Ayarlardan hdmi çıkışını ekran kartından gücünü alacak şekilde ayarla.

Mesela benim dizüstü bilgisayarımda mux olmadığı için ekran kartından çıkış alamıyorum. Bağladığım monitör kasıyor bu yüzden.

Ekli dosyayı görüntüle 29455
Mux switch var hocam. Dediğiniz ayar bu ekran görüntüsündeki yerden mi yapılıyor?

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
tv standart bir tv ise yenileme hızı 50 civarıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri